Stugor i Ulricehamn

Redan från 1000-talet finns det anor till Ulricehamn och många vackra fornminnen. Ulricehamn ligger centralt och vackert vid sjön Åsunden, vid Ätrans utlopp. Från staden har man härlig utsikt över sjön och markerna omkring Ulricehamn har något att erbjuda för alla. Enkelt och bekvämt upplever du mångfalden genom att hyra stuga i Ulricehamn.

Ferienhaus Ulricehamn

Populära semesterhus i Ulricehamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ulricehamn

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Ulricehamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ulricehamn

Loading...

Sommar- och vintersemester

Åsunden håller ett gott fiskbestånd och ger goda möjligheter till ett brett och spännande sportfiske. Både på sommaren och vintern fångas stora abborrar och riktigt grov gädda lurar i djupen. Har du tur kan du även fånga en stark gös som i Åsunden håller hög snittvikt. Det finns även ett litet bestånd av vild laxöring för dig som söker en utmaning. Från våra stugor i Ulricehamn har du en fin bas för ditt fiske och de många andra upplevelser som finns här. Ofta finns även båt att tillgå genom att hyra stuga i Ulricehamn, så att du får ännu större chans till din drömfisk. Vi vill ta tillfället i akt att påminna om att man alltid ska kolla upp vilka regler som gäller för fiske innan man börjar.

Men… Ulricehamn har mer att erbjuda än bara bra fiske! På vintern kan du njuta av snö och skidor på Ulricehamns skidcenter som har hela 7 liftar och nedfarter för både stora och små, erfarna som nybörjare. För dig som vill åka snowboard finns en snowboardpark och det finns uthyrning att hyra, både skidor och snowboard. Hyr en av våra stugor i Ulricehamn och upplev farten i backen på dagen och värmen från öppna spisen på kvällen.

På sommaren är det härligt att koppla av i solen och bada på någon av de fina badstränderna i Ulricehamn, cykla på de populära cykellederna eller utforska naturen till fots. Det finns många fina sevärdheter att upptäcka både till fots, på cykel eller med kanot. Fråga oss gärna när du vill hyra stuga i Ulricehamn, vi har något för alla och hjälper gärna vid frågor eller funderingar.

Stuguthyrning i Ulricehamn och dess närhet

Hos NOVASOL kan du tryggt hyra stuga i Västra Götaland. Vi har många års erfarenhet av stuguthyrning, vi har varit verksamma i branschen ända sedan 1968. Genom oss finner du många alternativ när du vill hyra stuga i södra Sverige. Fråga oss gärna om våra stugor i Ulricehamn, Sverige eller resten av Europa, för vi har säkerligen något för alla och kan erbjuda just dig din drömstuga. Gör en sökning och se vårt utbud av stugor i Ulricehamn med omnejd, du kan boka din stuga direkt här online.