Hyr stuga i Lilla Edet

Välkommen att hyra stuga i Lilla Edet med NOVASOL!

Vi har ett antal stugor i området med närhet till skön natur där ni bara kan ta det lugnt och umgås med familj och vänner. 

När ni hyr stuga i Lilla Edet med omnejd kan ni enkelt ta på olika dagsutflykter till närliggande städer, fynda på loppmarknader och besöka gårdsbutiker.

Det är något väldigt speciellt att kunna äta närproducerade råvaror och handla dem direkt ifrån gården som de har skördats på.

Genom det lilla samhället så rinner dessutom Göta Älv och området är omgivet av spektakulär natur, som både bjuder på sköna vyer och mysiga äventyr.

Ni har därutöver ett antal sjöar i omgivningen som passar perfekt att bada i om vädret tillåter.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Lilla Edet

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lilla Edet

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lilla Edet

Loading...

Stugor i Lilla Edet och underbara Västra Götaland

Västra Götaland har allt för en riktigt skön semester. Ni kan bada i havet och undersöka klipporna i skärgården och äta färsk mat från havet.

Ni kan vandra längs med ett flertal olika vandringsleder och uppleva naturen tillsammans.

Det finns dessutom ett flertal intressanta städer att besöka i området. Inte minst sköna Göteborg som ligger ca. 45 minuter bort med bil och är ett strålande val till en dagsutflykt.

Här finns något för alla och staden bjuder på både shopping och underhållning i världsklass. Staden har ett stort utbud av restauranger i alla prisklasser.

I området kring Lilla Edet bjuds det också på fiske i flera olika former. Göta Älv med sitt laxfiske till de mindre sjöarna i området där ni kan testa på fiskelyckan med alltifrån abborre och gädda till mört och brax. Var dock noggrann med att undersöka var ni behöver fiskekort och inte.

Varför hyra en stuga i Lilla Edet med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Lilla Edet och längs med Göta Älv.Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem alla här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Lilla Edet med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Lilla Edet kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Lilla Edet i fantastiska Västra Götaland!