Stugor i Grebbestad

Grebbestad är en av Bohusläns mest populära badorter men tidigare var fiske och sjöfart den betydande näringen här. Det finns många sevärdheter och lämningar som vittnar om den spännande historien.

Upplev den vackra västkusten med en stuga som bas. På NOVASOL har vi flera stugor i området kring Grebbestad som alla kan bokas direkt online här på vår hemsida. Varje boende har besökts av vår egen personal innan de lagts upp för stuguthyrning och vårt Trygghetspaket ingår allt automatiskt i den bokning. Välkommen!

Vid havet i Grebbestad på västkusten

Semester i Bohuslänska Grebbestad

Grebbestad är beläget precis vid kusten i Bohuslän, Västra Götalands län. Även om Grebbestad är förhållandevis litet så tillhör man en av de större i Tanums kommun. Orten är ett mycket omtyckt turistmål då det är populärt att hyra stuga i Bohuslän och upptäcka allt vad området har att erbjuda. Här finns verkligen mycket att se och uppleva. Besök Greby gravfält som är det största gravfältet i Bohuslän med mer än 180 synliga gravar. Det sägs att det är stupade krigare från Skottland som ligger begravda här.

Söder om Grebbestad ligger Otterön naturreservat, mest känt för sina skalbankar som består av fossil från bland annat snäckor och musslor. I området runtomkring Grebbestad finns också flera intressanta fornlämningar.

Från din stuga i Greddestadsområdet har du heller inte långt till andra pärlor längs med kusten i Bohuslän såsom Fjällbacka, Hamburgsund och Koster. Läget, inte långt från väg E6, gör det också enkelt att ta dig till semesterbostaden. Oavsett om du kommer söder eller norrifrån.

Grebbestad under vintern

Njut av kusten

Våra stugor i Grebbestad med omnejd är alla utrustade för självhushåll vilket innebär att du själv kan välja om du vill laga din mat eller besöka någon av de trevliga restaurangerna. När du hyr en av våra stugor i området får du alla möjligheter till avkopplande bad och sol men har samtidigt möjlighet att uppleva naturen, motionera och sporta.

Många fina vandringleder finns och du kan upptäcka naturen både till fots och från cykeln. Runt Grebbestad finns 4 olika golfbanor som du enkelt nåt genom att hyra stuga i området, då kan du snabbt ta sig ut på golfbanan och svinga klubban, nästan närhelst du vill.

Kanske är du sugen på ett marint äventyr? Här finns möjligheten att åka på hummerfiske, makrillfiske eller krabbsafari. Inte för inte kallas Grebbestad ibland för Skaldjursmetropolen. Här landas en stor del av Sveriges hummer, burfångade kräftor och nästan alla ostron.

Stuguthyrning i Bohuslän med onlinebokning

Det är smidigt att hyra en av våra stugor i, och i området kring, Grebbestad. Du bokar enkelt ditt boende här direkt via vår hemsida, men när du vill hyra stuga i Grebbestad gäller det att vara ute i god tid – först till kvarn gäller.

Vi har ett rikt utbud av stugor på västkusten och många är populära och bokas snabbt. NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan slutet av 1960-talet och är idag Sveriges största stugförmedling när det kommer till kvalitetssäkrad förmedling av privatägda stugor. Hos oss bokar du tryggt stugor i Västra Götalands län och alla semesterbostäder som vi har till uthyrning har kontrollerats av NOVASOL innan de har tagits in i vårt sortiment. Välkommen att hyra stuga i Grebbestad för din nästa semester på västkusten!