Hyr stuga i Mark

Välkommen att hyra stuga i Mark. Marks kommun ligger i Västra Götaland och har Kinna som centralort. I området har vi flertalet stugor i olika prisklasser.

I Mark har ni nära till naturen och vatten. Ni har nära ett flertal sjöar och skulle ni bli sugna på att bada i havet så kan ni enkelt ta er mot kusten.

Här kan ni välja och vraka bland olika badplatser. Gör lite research och se om det är någon badplats som passar er lite bättre. Med tanke på om ni har barn eller om ni är flera som ska åka.

Ni kan vandra på ett flertal olika platser i Mark och besöka naturreservat. Assbergs Raviner eller Hyltenäs kulle är två platser som har fantastisk natur och båda är värda ett besök.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Mark

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mark

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mark

Loading...

Stugor i Marks kommun och Västra Götaland

Mark ligger strategiskt väldigt bra för en liten semester. Ni är nära ett flertal mindre och större städer. Vill ni hyra ett boende i Kinna med omnejd så är detta rätt ställe. 

Ni bor oftast mycket tätt på Kinna som erbjuder allt ni behöver för en semester. Men är ni ute efter lite mer puls och shopping bor ni inte långt ifrån varken Göteborg eller Borås.

I Göteborg finns det mängder av roliga saker att hitta på med familjen. Gå på Liseberg, se en fotbollsmatch eller vandra en tur längs med den kända avenyn. Bege er ut mot klipporna på kusten och bada i det salta havet. Ta en tur till ”feskekörka” och handla in goda råvaror från havet till kvällens middag!

Varför hyra en stuga i Mark, Västra Götaland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr boende i Mark hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Mark kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!