Stugor i Kungshamn

Varmt välkommen till oss på NOVASOL för att hitta ditt nästa boende i Kungshamn för semestern. Detta populära resmål ligger vackert beläget vid havet på Västkusten och lockar årligan många semesterfirare. Hit kommer inte bara svenskar utan även bland annat danskar, norrmän och holländare lockas av denna västkustska pärla.

Hos oss på NOVASOL hyr vi ut såväl stugor som semesterlägenheter i Kungshamn med omnejd. Varje boende har besökts av vår egen personal innan den tagits in i sortimentet. Dessutom så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning vilket gör det extra tryggt för dig som vill hyra stuga i Kungshamn till semestern. Boka ditt boende direkt här online eller ring oss så hjälper vi dig gärna!

Boende nära Kungshamn att hyra

Om Kungshamn

På 1960-talet fick samhällena Gravarne, Bäckevik och Tången det gemensamma ortsnamnet Kungshamn. Orten är belägen i Västa Götalands län i landskapet Bohuslän. Orten är även centralort i Sotenäs kommun och i närheten finner du platser som Väjern och Hovenäset.

Kungshamn är också den södra startpunkten för Sotekanalen – en 4,8 km sprängd kanal som sträcker sig upp till Hunnebostrand. Längs med Sotekanalen finns gott om vackra platser att upptävka. Kanske finner du just ditt nästa smultronställe här?

Havet vid Kungshamn

En härlig semester vid havet

Kungshamn är ett bra resmål om du vill hyra stuga nära havet. Här badar du i regel från klipporna och det finns badstegar många platser.

Varför inte ta en badutflykt till ön Hållö? Denna lilla pärla erbjuder fina badklippor och har omnämnts bland Sveriges bästa badöar.

Ta även en tur till semesterorten Smögen som du lätt når via broförbindelsen. Smögenbron kan du såväl köra bil som cykla och gå över. Perfekt för en dagstur nära du valt att hyra stuga på Västkusten.

Boka boende i Kungshamn

Vill du boka boende i Kungshamn är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett gediget utbud av privat ägda stugor i Västra Götaland för uthyrning och bland dessa finner du våra semesterbostäder i Kungshamn. 

Här på hemsidan visas alla stugor och semesterlägenheter som fortfarande har lediga perioder kvar att boka. Ett tips är därför att inte vänta för länge om du hittat ett boende i Kungshamn du vill hyra. Först till kvarn gäller!

Välkommen att hyra din nästa stuga i vårt utbud av stugor i Kungshamn här direkt online. Vill du hjälp med att boka, eller har frågor, är du varmt välkommen att kontakta oss.