Stugor Mellerud

Välkommen att hyra stuga i Mellerud för er nästa semester i Dalsland! 

Ta en tur på Dalslands kanal, sola på den kilometerlånga stranden vid Vänern, fiska och spela golf.

Att hyra stuga i Mellerud är ett perfekt sätt att lära känna Dalsland lite bättre. Med en stuga så kan familjen själva bestämma sina egna dagar helt och hållet. Ni kan laga mat hemma eller besöka någon av Dalslands restauranger. Stugan blir en trygg plats där familjen kan känna sig som hemma och där barnen kan leka i trädgården. Här kan ni bara slappna av och göra sådant som ni tycker allra bäst om.

Ferienhäuser in Mellerud

Populära semesterhus i Mellerud

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mellerud

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Mellerud

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mellerud

Loading...

Bra bas för utflykter

Staden Mellerud ligger i landskapet Dalsland vid Vänern. Det tillhör även Västra Götalands län.

Att bo i någon av alla stugor i Mellerud är en riktigt bra bas för olika utflykter. Ibland kan det vara skönt med lite aktiviteter att göra när ni har tröttnat på boken hemma i stugan och behöver lite puls eller äventyr:

  • Loppmarknader! Under sommaren vimlar det av olika gårdscaféer och loppmarknader i området runtomkring Vänern.

  • Vita Sannar. Missa inte denna sandstrand vid Vänerns kust. Här kan ni spendera timmar under varma och soliga sommardagar.

  • Pilgrimsleden i Dalsland. En 100 km lång led perfekt för vandring. Stanna till på någon grillplats för att avnjuta en god matsäck och få lite extra motion under semestern. 

Passa även på att ta en tur till Dalslands vackra kanal och beundra den välkända akvedukten i Håverud. Fiskemöjligheterna i Dalsland är många men var noga med att se över fiskekort. Kontakta turistbyrån så hjälper de till.

Välkommen att hyra stuga i Mellerud

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Mellerud med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Mellerud kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!