Stugor Uddevalla

Åk på semester nära den upplevelserika staden Uddevalla! Uddevalla är en stad i ständig utveckling och här erbjuds ni både härliga naturupplevelser och shopping. Passa på att uppleva denna spännande stad genom att hyra stuga i Uddevalla med oss på NOVASOL.

Uddevalla har en anrik och spännande historia. Den har faktiskt varit norsk, svensk och dansk under olika perioder. Här har flera viktiga militärhistoriska händelser ägt rum och staden har förstörts inte mindre än sex gånger. Men så har staden alltid byggts upp igen, kanske något förflyttad och lite förändrad.

Ferie i Sverige

Populära semesterhus i Uddevalla

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Uddevalla

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Uddevalla

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Uddevalla

Loading...

En stad med vacker natur, sevärdheter och aktiviteter

Idag är Uddevalla en stad som erbjuder er som besökare olika möjligheter för aktiviteter och sevärdheter. Här finns flera riktigt bra badplatser, både i salt och i sötvatten. Den storslagna naturen bjuder även in till vandring, cykling och paddling. Ofta bara ett stenkast ifrån många av våra stugor i Uddevalla.

Ni bor nära och ofta precis vid skärgården vilket ger er möjligheter att upptäcka mer vad kusten har att erbjuda. Ta en av skärgårdsbåtarna och upptäck mer av denna fantastiska natur. Ge er ut på olika öar och stanna till för salta bad och god fisk!

Ni bor nära till den vackra naturen där fjordar, skog och skärgård byter av varandra i vackra formationer. Här finns flera fina vandringsleder som tillgodoser både nybörjarens som den inbitne naturälskarens önskemål.

Missa inte att gå en promenad längs med den långa "Strandpromenaden" längs med vattnet. Perfekt när som helst på året i rätt kläder.

För dig som hellre vill uppleva lite mer actionladdade äventyr med vinden i ansiktet finns det fartfyllda cykelleder med varierande backar och krön. Vintertid finns härliga skidspår med varierande längder på fina, belysta elljusspår.

Välkommen att hyra stuga i Uddevalla med omnejd för både avkoppling och motion.

Hav, fjord och sjöar

Stadens läge precis vid havet i Bohuslän gör att du aldrig har särskilt långt till salta vatten när du hyr stuga i Uddevalla. Bäveån rinner genom Uddevalla och vidare ut i Byfjorden. Inte långt från Uddevalla finns också flera fina insjöar.

I Uddevalla med omnejd finner ni dessutom ett antal riktigt bra badställen att spendera dagarna vid under de lite varmare månaderna. 

Uddevalla erbjuder dig även ett spännande och mångsidigt fiske både till havs och i insjö. Många av våra stugor nära Uddevalla tillhandahåller egen båt för dig så att du får bästa möjlighet till fantastiska fiskeäventyr.

Det finns goda chanser att fånga både abborre och gädda men även öring och lax kan bjuda upp till dans om du har tur.

Vill du prova på tungt havsfiske finns stora hälleflundror och goda rödspättor, men även krabbor från bryggan för de yngre besökarna. Detta är oftast något som barnen verkligen går upp.

Kom dock alltid ihåg att kontrollera vilka fiskeregler som gäller för det vatten du planerar att fiska i innan du kastar i kroken.

Uthyrning av stugor i Uddevalla och Bohuslän

Hos oss på NOVASOL har vi lång erfarenhet av stuguthyrning i Västra Götaland och är glada över att kunna erbjuda ett kvalitetssäkrat utbud längs västkusten.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Bohuslän, du hittar dem här! Men vi har även boenden i resten av Sverige och Europa. I hela 19 länder för att vara exakt.

Vår historia av stugförmedling sträcker sig så långt tillbaka som 1968. Det som en gång var några få stugor i Norge har vuxit till att idag vara flera 10 000-tals semesterbostäder på de flesta populära resmål på kontinenten.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Uddevalla med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Uddevalla kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!