Stugor i Bullaren

I Västra Götaland, i det vackra Bohuslän, ligger det lugna och naturnära Bullaren. Här kan du njuta av en härlig, avslappnande semester mitt i naturen nära till de idylliska Bullaresjöarna. Upplev de två vackra sjöarna; Norra Bullaresjön och Södra Bullaresjön genom att hyra en egen stuga i Bullaren. Detta är verkligen ett ställe för de som önskar varva ner under semestern och njuta av naturen.

Våra stugor i Bullaren finner du här på hemsidan. Innan vi tar in en stuga i vårt utbud, åker vår egna lokala medarbetare ut och besöker bostaden för att säkerställa att du som bokar får rätt information. När du bokar ditt boende direkt hos oss på NOVASOL, ingår dessutom vårt Trygghetspaket kostnadsfritt i din bokning. I Trygghetspaketet finns bland annat ett avbeställningsskydd vid plötslig sjukdom vilket du kan läsa mer om i våra hyresvillkor.

Villa Bullaren - Västra Götaland

Populära semesterhus i Bullaren

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bullaren

Loading...

Upptäck Bullaren

Bullaren är beläget i de norra delarna av Västra Götaland, med nordlig gräns mot Norge. Området har historiskt sett gått under namn som Bullarebygden, Bullarens kommun och Bullaren härad. Numera kan man förklara Bullaren som den nordliga delen av Tanums kommun.

Bullarensjöarna är ett paradis för de som önskar fiska på semestern och både sommartid och vintertid erbjuder området många olika fiskeställen. Båt finns att hyra på vissa ställen om man vill ta sig ut på det vackra vattnet och inte endast fiska från land. För den badsugne finns det gott om badplatser att ta sig ett svalkande dopp på semestern.

Området bjuder på olika vandringsleder och spår för den som vill uppleva den vackra naturen och landskapet till fots. Här kan du vandra längs sjö och genom skog, och komma naturen riktigt nära.

Upplev Bohuslän

I området kring Bullaren finns dagligvaruhandel och mindre butiker som har det nödvändigaste för semestern. Önskas ett större utbud med olika härliga restauranger och affärer är det endast 30 kilometer till Grebbestad där du kan njuta av den idylliska svenska skärgården.

Önskas fler utflyktsmål längs kusten så ligger Strömstad endast cirka 50 kilometer från Bullaren. Härifrån kan man dessutom ta färjan över till Kosteröarna. Koster brukar kallas för en av Sveriges vackraste platser – detta får man inte missa på semestern.

Välkommen att hyra stuga i Bullaren

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Bullaren och ha en rofylld och härlig semester nära naturen. Boka enkelt direkt här via vår hemsida och begränsa din sökning med hjälp av våra sökkriterier. På så sätt kan du försäkra dig om att få exakt den stuga som passar just dig perfekt. Du kan till exempel välja stugor som lämpar sig om du tar med hund. Eller välja hur nära sjö din semesterbostad ska ligga.

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i Västra Götaland och övriga Sverige sedan många år tillbaka. Idag kan vi faktiskt titulera oss Sveriges största stugförmedling för organiserad och kvalitetssäkrad uthyrning av privatägda stugor. Välkommen att hyra någon av våra stugor i Bullaren!