Stugor i Hjo

Hjo, den vackra, gamla trästaden vid Vättern är alltid värd ett besök. Passa på att hyra stuga i Hjo och få nära till både stadens härliga utbud av fina små butiker och de vackra gatorna och den fantastiska naturen precis utanför.

Ferienhaus Hjo

Mysigt småstadsliv och naturupplevelser

Att promenera längs de gamla kullerstensgatorna och titta in i de små, mysiga affärerna ger dig en alldeles speciell upplevelse. Njut av lokala maträtter på de små caféerna eller av den lokalt tillverkade glassen nere vid hamnen. Varför inte besöka något av de fina museerna eller någon av bygdegårdarna i området och lär dig mer om Vätterns och Sveriges spännande historia från någon av våra stugor i Hjo!

Hjo erbjuder något för alla, från ge aktiva vandringsentusiasterna till de minsta barnen. Det finns fina och varierande badmöjligheter för både stora och små alldeles runt knuten på någon av våra stugor i Hjo. Likaså finns det vackra cykel- och vandringsleder som leder dig precis längs Vätterns strand liksom genom den djupa skogen i naturreservaten. Genom att hyra stuga i Hjo får du alla möjligheter till en oförglömlig semester.

För fiskeentusiasten är Hjo en riktig guldklimp. Här erbjuds du fantastiskt fiske på Vättern, både på egen hand och som guidade turer. Fiske med handredskap är fritt över hela Vättern och erbjuder otroligt bra möjligheter efter stora rödingar och riktiga gammelgäddor. Abborren är både storväxt och många i antal och du kan fånga både insjölax och harr om du har tur. Vill du testa på något extra kan du försöka dig på en trollingtur, att dra beten bakom båten är tillåtet, om du beaktar fiskereglerna. Genom att täcka stor yta ökar dina fångstchanser markant och den där drömfisken kan plötsligt ligga där i håven. Genom att hyra stuga i Hjo genom Novasol får du ofta tillgång till egen båt så att du har bästa förutsättningar för att lyckas! Men som sagt, kolla upp fiskereglerna innan på sätter igång så att du är på den säkra sidan.

Stugförmedling i Västergötland och Hjo

Vi har lång erfarenhet av stugförmedling och hjälper dig gärna att hitta just din drömstuga. Från att vid starten 1968 endast ha haft några få stugor i Norge, kan vi idag erbjuda stugor i Västra Götaland, resten av Sverige och till och med Europa, helt beroende på vad just du söker. Välkommen att kontakta oss om våra stugor i Hjo och resten av Europa!