Hyra stuga Tranemo

Tranemo är en mindre ort och kommun i landskapet Västergötland och Västra Götalands län. Tranemo ligger även tätt på gränsen till Jönköpings län. NOVASOL erbjuder en stor mängd olika stugor i området, perfekta till en skön semester nära vacker natur.

Gillar ni att vara ute och njuta av den friska luften? Kanske få fatt i några kantareller under den tiden på året? Eller plocka blåbär och andra bär som växer vilt i naturen. Under varma sommardagar kan ni hänga på olika badplatser.

Gillar ni att fiska eller paddla kanot och kajak så se finns det flera tillfällen att testa på detta i Tranemo och dess omnejd. Se bara till att ha rätt fiskekort om ni ska fiska.

Hyra stuga Tranemo

Populära semesterhus i Tranemo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tranemo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tranemo

Loading...

Aktiviteter både vinter och sommar

Inte så långt från Tranemo hittar ni Isaberg som under vintern är en fin liten skidort i södra Sverige. De har flera liftar och backar tillgängliga för vinterns skidåkning.

Under sommarhalvåret erbjuder de flera olika aktiviteter såsom mountainbike och rodel nerför backen. Så om ni befinner er i området och behöver lite action är detta helt rätt ställe att besöka!

Beroende på när ni är i området finns det vanligtvis en hel del gårdsbutiker och loppmarknader man kan stöta på längs vägarna. Landsbygden runt Västra Götaland kryllar av mysiga gårds-caféer och butiker med loppmarknader under de varmare månaderna på året. Undersök lite innan ni åker så ska ni kunna finna en hel del mysiga ställen att besöka under er vistelse.

Är ni intresserade av storstaden så ligger Göteborg lite mer än en timme bort med bil och staden är utan tvekan värd ett besök, när som helst på året.

Borås ligger ungefär halvvägs till Göteborg och hit tar ni er enkelt om det är någon i familjen eller i sällskapet som vill shoppa och upptäcka nya saker.

Varför hyra en stuga i Tranemo med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Tranemo och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Tranemo med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Tranemo med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!