Hyra stuga i Härryda

Planerar du semester nära Göteborg men ändå vill ha närhet till naturen? Välkommen att då hyra stuga i Härryda med omnejd hos oss på NOVASOL. Här finns det, förutom Landvetter flygplats, vacker natur, många sjöar och mysiga mindre orter. Passar perfekt för dig som vill vara nära naturen men ändå ett stenkast från både Göteborg och Borås. 

Vi har ett varierat utbud av boenden nära Härryda i olika prisklasser. Till exempel kan du hyra stuga med hund eller välja något av våra boende i Härryda med omnejd med pool. Passa på att boka favoriten bland våra stugor redan idag!

Stuga vid sjö i Landvetter, Härryda kommun

Populära semesterhus i Härryda

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Härryda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Härryda

Loading...

Att se och göra i Härryda

Från ditt boende i Härryda, som även är en ort, kan du enkelt göra dagsutflykter inom kommunen. Härrydas utmärker genom sitt gröna kuperade landskap och antalet sjöar. Här kan du bland annat vandra, plocka svamp och spela golf. Upplev Härryda året runt!

Mölnlycke, som är den största orten i Härryda kommun, bjuder på aktiviteter för alla i blandade åldrar. Ett tips är att promenera i samhällets hjärta, då du bland annat kan få syn på konst på oväntade platser. Avrunda gärna med en lunch, då flera trevliga restauranger finns i centrum. 

Under sommartid är ett måste att ta med barnen till Hästvikens badplats med brygga och hopptorn vid Råda Säteri. Här finns även vackra promenadstråk, stora grönområden och hagar med hästar från Säteriet som även är en ridskola. Perfekt för barnen!

Sjöutsikt från ett boende i Härryda

Håll dig aktiv under semestern

Lockar vandring kanske? Då rekommenderar vi Vildmarksleden som ligger mellan Hindås och Skatås i Göteborg och är en sträcka på 42 km. I samhället Hindås finns det även goda möjligheter att hyra kanot vid sjön Nedflo under sommaren. En annan uppskattad aktivitet är att besöka naturreservatet Klippan mellan Hindås och Rävlanda. Upplev fantastisk natur och gör ett stopp för att grilla korv. 

Gillar du kanske mer fart och fläkt? Ett hett tips är att besöka Rävgården som ligger i Rävlanda som bjuder på fartfyllda aktiviteter. Till exempel fotbollsgolf och bågskytte. Vintertid serveras julbord i mysig gammal lada med magisk atmosfär. När du ändå är i Rävlanda, passa då på att promenera längs med Storåns dalgång och njut av de vackra omgivningarna och gårdarna. 

När du har valt att hyra stuga i Härryda har du även närhet till golf. Chalmers golfklubb ligger i samhället Härryda och har en 18-hålsbana i hög klass. Perfekt för den som vill hinna med att golfa under sin vistelse.

Stuga att hyra i Borås

Stenkast från Göteborg och Borås

Från ditt hus i Härryda är det nära till både Göteborg och Borås. Vilket passar perfekt för dagsutflykter och det finns bra med förbindelser åt båda håll. 

Strax utanför Härryda finner du Gunnebo slott som är ett populär attraktion. Förutom guidade slottsturer finns det vackra köksträdgårdar och lunchställen. Eller varför inte bara strosa omkring bland ängarna och de gamla ekarna. 

Naturligtvis är en dagsutflykt till Göteborg given när du har valt att hyra stuga i Härryda med omnejd. Göteborg bjuder på mängder av attraktioner och sevärdheter. Till exempel, Liseberg och Feskekyrkan. Staden har ett rikt utbud av restauranger och pubar samt bubbligt nattliv. 

Fastän Borås är känt för att vara  ”Sveriges regnigaste stad” skiner även solen där. Staden har fått ett uppsving de senaste åren och det finns massor att göra. Exempelvis bjuder Borås mycket god shopping, flera bra restauranger och barer längs med Viskan. Ett tips är att ta med dig barnen till Borås badhus! 

Detta är endast en bråkdel som du kan se och göra när du har bokat någon av våra stugor i Härryda med omnejd, då det finns mycket mer att upptäcka i detta fantastiska område!

Boka direkt online idag!

Välkommen att boka boende i Härryda med omnejd genom oss på NOVASOL. Du kan även välja att hyra stuga i Västra Götaland, då vi har flera boenden i länet. När du har bestämt dig för att boka boende nära Härryda kan du enkelt göra det på vår hemsida. Självklart kan du även kontakta vår kundservice – vi hjälper dig gärna!