Hyr stuga i Ale

Välkommen att hyra en stuga i Ale med omnejd tillsammans med oss på NOVASOL. I detta område av Västra Götaland bor ni med närhet till ett antal sjöar där några av våra stugor ligger.

Ni bor nära staden Kungälv och här kan ni handla mat och annat ni behöver under er semester, ta en fika eller en lunch. Ni bor heller inte långt ifrån Göteborg som är ett perfekt utflyktsmål under er vistelse. Här finns saker att göra för alla i ert sällskap, oavsett ålder. Det är en fantastisk stad hela året runt.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Ale

Loading...

Stugor i Ale och Västra Götaland

Det finns massvis av roliga saker att göra när ni hyr stuga i Ale med omnejd. Förutom allt kul ni kan göra med familjen i Göteborg kan ni till exempel besöka Bohus fästning.

Här kan ni lära er mer om denna gamla fästning och dess historia som är förenad med området. Vad hände egentligen här och varför står denna fästning just i detta område är saker ni kan lära er mer om.

Ni kan också besöka ett antal olika naturreservat och områden som är perfekta för en liten utflykt. Speciellt om ni behöver lite motion och vill se något nytt.

Varför hyra en stuga i Ale, Västra Götaland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Ale med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Ale kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!