Stugor Strömstad

Välkommen att hyra stuga i härliga Strömstad under din semester på Västkusten, såväl sommar som vinter! Njut av en semester till havets brus, kustbrisens sälta och beundra den vackra naturen i skärgården utanför någon av våra stugor i Strömstad, Sveriges västligaste stad.

Strömstad med omnejd är ett fantastiskt resmål och vida känt för sin vackra natur och sitt nöjesliv, speciellt under sommaren!

Strömstad hamn

Populära semesterhus i Strömstad

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Strömstad

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Strömstad

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Strömstad

Loading...

Sveriges västligaste stad

Inte långt från den norska gränsen (20 km) ligger Strömstad som också anses vara Sveriges västligaste stad. Strömstad tätort ligger i kommunen med samma namn i norra Bohuslän på västkusten. Närheten till E6:an gör det ofta väldigt enkelt att nå fram till stugan.

Strömstad är en turiststad som årligen tar emot mängder av besökare. Redan på 1700-talet blev Strömstad en omtyckt kurort och idag kan du här njuta av såväl skärgård och nationalpark, som shopping och sevärdheter.

Här finns vackra fornminnesområdet Blomsholm med lämningar så långt tillbaka som stenåldern.

Också Svinesundsbroarna är ett välkänt landmärke tillsammans med de vackra vyerna över Idefjorden.

Aktiviteter och naturupplevelser

Strömstads hamn är ett spännande mål för den båtintresserade, här finner du båtar av alla slag och storlekar. Varför inte göra en äventyrsutflykt ut till någon av de vackra öarna alldeles utanför staden?

Strömstad har en intressant historia och det finns många fornlämningar i området, här kan du beundra megalitgravar, hällristningar och rösen samt andra lämningar från äldre järnåldern och framåt. Besök något av museerna under din semester i en av våra stugor i Strömstad och lär dig mer om Sveriges och stadens spännande historia.

Kosterhavet, Sveriges första marina nationalpark, erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga. Privata bilar är förbjudna här, men misströsta inte.

Det finns mycket för dig att göra, du kan vandra, cykla eller paddla runt Koster och i Strömstad med omnejd.

Större delen av Nord- och Syd-koster är idag nationalpark och hit går dagligen båtförbindelse. På Sydkoster ligger också besökscentret Naturum.

Det finns även fina möjligheter att spela golf alldeles utanför staden. Tack vare det fantastiska läget vid havet har du som vill prova på saltvattensfiske bästa möjligheter. Chartra en båt och ut eller åk själv ut med båten som ofta ingår när du hyr en av våra stugor i Strömstad.

Stuguthyrning i Strömstad och Bohuslän

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Västkusten, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Strömstad med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Strömstad kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!