Stugor i Västmanland

Hyr stuga för en skön semester i Västmanland

Stugor i Västmanland

Drömmer du om en fridfull semester med både närhet till skog och stad? Då ska du hyra stuga i Västmanland. Västmanlands län ligger i Svealand och består av delar av landskapen Västmanland, Närke, Uppland, Södermanland och Dalarna. Länet gränsar till sjön Hjälmaren i väst och Mälaren i öst. Här finns orter som Västerås, Köping och Sala. Kända västmanlänningar är programledaren Filip Hammar och musikgruppen The Hives. Ska du hyra stuga i Västmanland under juli, får du inte missa världens största bilträff med amerikanska bilar som går av stapeln i Västerås.

Alla stugor som är lediga i Västmanland kan bokas här på vår hemsida. Eftersom vi året om söker nya stugor för uthyrning, kan det löpande komma in nya semesterbostäder i sortimentet. Med andra ord: har du inte hittat den stuga i Västmanland du söker idag, kan den kanske vara där imorgon.

Populära semesterhus i Västmanland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Västmanland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Västmanland

Loading...

En härlig semester i Västmanland

Det finns många fördelar med att hyra en av NOVASOLs stugor i Västmanland. Här kan du tillbringa sommardagarna med familjen i trädgården, fiska i någon av alla sjöar, bada, paddla, vandra i skogen eller cykla. Ska du hyra stuga i Västmanland kan du passa på att besöka ett av alla vackra slott i närheten som till exempel Tidö slott och känna historiens vingslag vid Sveriges största forntida gravhög, Anundshög.

Med en av NOVASOLs stugor i Västmanland finns mycket annat att se. Upplev Vallby friluftsmuseum, gå på guidad tur i Sala silvergruva som är en av världens bäst bevarade gruvmiljöer eller besök Västerås Flygmuseum. Reser du med barn är det en bra idé att hyra stuga i Västmanland. Från en av våra stugor i Västmanland kan du besöka Kungsbyns älgpark eller testa Västerås häftiga äventyrsbad.

Vildmark, sjöar och öar

Med djupa, smått orörda, skogar och vidsträckta landskap skulle man kunna säga att Västmanland är Europas närmaste vildmark med mindre än en timma till Västerås och en och en halv timme till Stockholm. Här samsas såväl fågelskådare som fiske- och blomsterintresserade då området bjuder på ett rikt naturliv.

Den som vill hyra stuga med närhet till sjö kommer uppskatta Västmanland. Flera hundra sjöar och vattendrag bjuder in till såväl kanotpaddling som härliga fisketurer. Vill du ta din kanotupplevelse till en extra nivå så besöker du Strömsholms kanal som har 26 slussar och en fallhöjd på 100 meter. I de små skogssjöarna kan du även få möjlighet att se bäver – allra störst chans genom att boka upp ett bäversafari.

Platser att besöka

Utöver tidigare utflyktsmål och städer finns det många andra platser att besöka i Västmanland. Från Norberg och Fagersta i de norra delarna till Kungsör och Arboga i söder. I Skinnskatteberg kan du bland annat uppleva olika typer av safari, för till exempel varg, bäver och älg. Utanför Sala kan du få guidade turer för såväl fiske och flyg. Andra exempel på orter du finner i Västmanland är Surahammar och Hallstahammar.

Planera för semestern redan nu

Även om det kanske verkar långt till nästa semester, kan det vara dags att hyra stuga i Västmanland redan i dag. NOVASOL är ett företag med många års erfarenhet av stuguthyrning och förmedlar privatägda stugor i Västmanland. Eftersom våra stugor i mellansverige ägs av privatpersoner är vårt utbud unikt och det är först till kvarn som gäller. Samtidigt bokar du med trygg vetskapå om att våra egna medarbetare har besökt alla stugor i Sverige innan de gjorts tillgängliga för uthyrning här på vår hemsida. Detta är vad vi ibland kallar för kvalitetssäkring. Den information du ser här på vår hemsida ska stämma med verkligheten. Om någon uppdatering görs efter att vår medarbetare har besökt stugan, så meddelar stugägaren oss varpå vi uppdaterar den informationen direkt så att den är korrekt när du bokar.

Är du nyfiken på att stuguthyrning i Västmanland, kan du se vårt urval här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst för tips och råd. Vi hjälper dig gärna med dina frågor om stuguthyrning i Västmanland! Hyr du en av våra stugor i mellansverige ingår även ett trygghetspaket. Detta kan du läsa mer om i våra Hyresvillkor. Välkommen till oss!