Semesterhus på Cypern

Cypern har allt som behövs för en lyckad solsemester. Lär känna Medelhavets tredje största ö på riktigt och gör din semester på ön lite mer personlig genom att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet.

Njut av sol, bad och stränder men också natur och kultur. I vårt utbud av semesterhus och lägenheter på Cypern kan du vara säker på att finna ett boende som passar just dig.

Hyra hus Cypern

Populära semesterhus i Cypern

Loading...

Upptäck Cyperns natur

Det vackra landskapet på ön är en riktig höjdpunkt som ofta kommer i skymundan för sol och stränder. Två bergskedjor sträcker sig över landet och ger fantastiska vandringsmöjligheter. Undersök Pentadaktylos leder eller fascineras av Troodos gröna och vulkaniska yta i inlandet.

Här kan du också upptäcka landets högsta berg, Olympos. Långa sand- och grusstränder tillsammans med klippiga kuster och mängder av vikar är typiska karaktärsdrag som gjort Cyperns kust så populär.

Salta bad på Cypern

Kulturupplevelser i Nicosia

Cyperns huvudstad, Nicosia, är beläget centralt på ön och är fascinerande med sina många gamla byggnader och sitt kulturliv. Nicosia är en stad du definitivt bör besöka när du hyr ett semesterhus eller en semesterlägenhet på Cypern. En höjdpunkt är den historiska stadskärnan med många butiker och restauranger av traditionell cypriotisk karaktär. Andra sevärdheter är den 5 km långa venetianska fästningsmuren som omger stadens historiska centrum.

Semesterhus på Cypern

Att koppla av och hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet på Cypern är ett, i positiv bemärkelse, lite annorlunda sätt att ha sin semester. Du kommer märka att du kommer mycket närmare landet och kan njuta av en mer genuin känsla för vad det har att erbjuda.

Du väljer själv dina tider och behöver inte anpassa dig efter andra boende som du skulle behöva göra på t.ex. ett hotell. Så gör din semester lite mer personlig genom att hyra semesterhus under din nästa resa till Cypern.

NOVASOL kan - utöver Nicosia - bland annat erbjuda semesterbostäder i Limassol, Famagusta, Larnaca och Paphos.

Välkommen att hyra hus på Cypern!