Semesterhus i Paphos

Välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet i Paphos på Cypern. Med en semesterbostad i Paphos kan du förbländas av ett landskap där Afrodite, kärlekens och skönhetens gudinna, en gång strövade omkring. Ta ett dopp i havet bredvis klippan Petra tou Romiou. Enligt legenden så reste sig här Afrodite upp ur vågorna på denna ovanligt vackra plats. Paphos har, med sin idylliska hamn, medeltida fort och gräns till en imponerande landsbygd och historiska platser, blivit en global semesterort.

Efter att under antiken ha varit huvudstad på ön i flera århundraden, har de arkeologiska arven idag blivit en så viktig del av staden att den har lagts till på UNESCO:s lista över världsarv. Lite avskild i Cyperns nordvästra delar hittar du Akamas, en halvö med naturlig vildmarksmiljö som erbjuder branta klippformationer och dolda sandvikar. Här kan man också komma nära invånarnas traditionella livsstil på landsbygden med hus omgivna av extraordinärt och omväxlande landskap. Passa på att uppleva det själv genom att hyra ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Paphos på Cypern.

Upplev Paphos med en semesterbostad

Populära semesterhus i Paphos

Loading...

Semesterhus med pool i Paphos

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Paphos

Loading...

Boka boende i Paphos

För att boka boende i Paphos för semestern är du välkommen till oss på NOVASOL. Hos oss kan du hyra hus på Cypern för semestern vid flera spännande resmål och däribland Paphos. Samtliga lediga semesterbostäder i Paphos ser du här på vår webbsida genom att välja den perioden du önskar resa. Genom att välja de kriterie som är viktiga för dig så kan du dessutom filtrera din sökning så att du bara får semesterhus och semesterlägenheter som matchar dina önskemål. Du kan sedan boka den semesterbostad du hellst vill semestra i direkt här online eller genom att ringa till oss. Kanske har du frågor kring våra semesterbostäder på Cypern innan eller efter du har bokat? Vi står redo att hjälpa dig få svar på dina frågor.