Semesterhus i Famagusta

Upplev Famagusta på Cypern

Semesterhus i Famagusta

Välkommen till vackra Famagusta på Cypern! Med härliga sandstränder längs med Cyperns sydöstra kust ligger Ayia Napa och Protaras som en gång i tiden var sömniga fiskebyar men idag är platser fulla av liv. Här finns möjligheter till en fantastisk semester vid Medelhavets azurblå vatten. Kap Greco, en halvö som med ett oändligt antal undervattensgrottor, imponerande klippor och bergsplatåer, har blivit ett dyk- och snorklingsparadis för turister då det även är känt för sitt klara vatten.

Familjer brukar uppskatta det marina museet och det nya Thalassa museet i Ayia Napa som visar upp en skalenlig kopia av ett handelsskepp från 300-talet. Naturligtvis är ett besök till det stora vattenlandet Water World Waterpark strax utanför Ayia Napa även ett måste. Här kommer du hitta massor med roliga attraktioner som är inspirerade av den grekiska mytologin.

Sök lediga semesterbostäder

Här på vår hemsida kan du söka samt boka din semesterbostad i Famagusta direkt online. Du ser samtliga semesterbostäder som är lediga under den period du önskar. Finns inget ledigt - har tyvärr någon annan hunnit före. Först till kvarn gäller för alla våra semesterlägenheter och semesterhus på Cypern. Misströsta dock inte. Året om åker personal runt för att ta in nya boenden för uthyrning vilket gör att utbudet löpande fylls på här på vår hemsida. Detta gäller också för Famagusta.