Semesterhus i Limassol

Sommarsemester på Cypern

Semesterhus i Limassol

Limassol är Cyperns näst största stad och stoltserar med landets största och viktigaste hamn. Limassol är också centrum för landets vinindustri. Beläget mellan två av Cyperns mest spännande arkeologiska platser, Amathus i öst och Kourion i väst, har Limassol en makalös havsutsikt som kan njutas av när du hyr ett semesterhus eller en semesterlägenhet i staden.

De soldränkta sluttningarna i de södra delarna av Troodosbergen med sina vinfält ger staden en trivsam grön bakgrund att beskåda. I detta inland finns också de små byarna som kallas Krassochoria (Vinbyarna). Här, där invånarna fortfarande producerar vin på traditionellt sätt, kommer du mötas av ett annorlunda Cypern. Ett utanför de allmänna, vanliga vägarna. En lantlig tillflyktsort som kan beskrivas som en oas av lugn och ro där du kan upptäcka och njuta av avskilda småbyar och en orörd natur året om.

Semesterbostöder med först till kvarn

Om vi har lediga semesterbostäder i Limassol på Cypern kan du se dessa samt boka direkt online här på vår webbplats. Skulle resultatet bli noll så kan du alltid boka något av våra övriga semesterlägenheter eller semesterhus på Cypern. NOVASOL har varit i stuguthyrnignsbranschen sedan 1968 och är glada över att idag kunna erbjuda fina semesterbostäder på Cypern. Utöver Limassol, är vi även verksamma i till exempel Larnaca men vi har även alternativ för dig som söker semesterbostäder i Paphos. Välkommen att hitta ditt nästa semesterboende hos oss. Ring oss gärna om du har några frågor.