Stugor i Ambjörnarp

Ambjörnarp med sina 40 sjöar är ett paradis för dig som vill fiska, paddla eller bara njuta av tystnad. Du kommer nära naturen och tystnaden genom att hyra stuga i Ambjörnarp och kan njuta av både natur och sköna myskvällar framför brasan.

Ferienhaus Ambjörnarp

Populära semesterhus i Ambjörnarp

Loading...

Natur, fiske och historia

För dig som är fiskeentusiast finns många vackra vatten att utforska, många fiskar att utmana och många drömmar att uppfylla. Att hyra stuga i Ambjörnarp ger dig ett utmärkt tillfälle till det! Du kan här fånga vackra abborrar, stora sutare och grova gäddor och uppfylla både den ena och den andra fiskedrömmen. Både sommar- och vintertid finns här fantastisk natur och allehanda möjligheter till spänning och avkoppling. Varför inte pröva lyckan och skickligheten i de mindre skogssjöarna, kanske lurar monstren där få letar efter dem! Många av våra stugor i Ambjörnarp erbjuder även egna båtar för att ge dig riktigt bra chanser. Vi vill samtidigt påminna om att kolla upp vilka fiskeregler som gäller för respektive vatten innan du börjar fiska.

Vattnen i Abjörnarps omnejd bjuder även till andra aktiviteter, prova på att åka vattenskidor hos Ambjörnarp vattenskidklubb! Du kan även cykla dressin på de gamla rälsarna på linjen Falköping-Laderyd, ett nöje för både stora och små äventyrare! Vi hjälper dig gärna att hyra stuga i Ambjörnarp så att du bekvämt kan njuta av allt denna vackra ort kan erbjuda.

Omgivningen och naturen runt Ambjörnarp är mycket vacker och du har här nära till det mesta. Besök de vackra fornlämningarna, den anrika Ambjörnarps kyrka eller det stora gravfältet Bredasten från någon av våra stugor i Ambjörnarp.

Vem byggde ”jättens grotta”, den vidunderliga grotta av sten som är unik för trakten? Vad kan denna uråldriga stenformation ha för ursprung? Det är frågor som ger huvudbry och grottan är ett resmål som du som är naturintresserad inte bör missa. Passa på att hyra stuga i Ambjörnarp och vandra i naturen eller cykla och utforska det vackra området.

Förmedling av stugor i Ambjörnarp och Västergötland

På NOVASOL har vi lång erfarenhet av stugförmedling. Hos oss får du därför trygghet och säkerhet när du letar efter boende. Vi kan hjälpa till när du vill hyra stuga i Västra Götaland och övriga Sverige. Fråga oss om någon av våra stugor i Ambjörnarp så svarar vi gärna. Du kan se vårt utbud, samt boka, stugor i Ambjörnarp och Västergötland direkt här på vår hemsida eller över telefon.