Stugor i Karlsborg

Hyr en stuga i Karlsborg och njut av en härlig semester alldeles vid Vättern, Bottensjön och Göta Kanal. Här kan du tillbringa semestern med nära till natur och alla områdets vackra sjöar. 

Upplev allt detta på bästa sätt, genom att hyra stuga i Karlsborg hos oss på NOVASOl. Vårt lediga utbud av stugor i Karlsborg finner du här på webbplatsen där du också kan boka ditt boende direkt online. Vår kundservice står också redo per telefon och mail om du har några frågor eller vill ha hjälp med att genomföra din bokning.

En segelbåt på en sjö nära Karlsborg

Populära semesterhus i Karlsborg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Karlsborg

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Karlsborg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Karlsborg

Loading...

Sjöar, skog och Karlsborgs Fästning

I området kring Karlsborg finns det gott om möjligheter för de som vill uppleva den vackra naturen på semestern. En mängd olika vandringsleder och stigar finns att välja mellan som tar dig genom det vackra landskapet kring sjöarna och i skogarna runtomkring. Missa inte ett besök i Tiveden nationalpark där du kan uppleva dramatiska sprickdalar, vackra skogssjöar, jätteblock vid Stenkälla, njuta av en hisnande utsikt från Trollkyrkobergen samt ta ett uppfriskande dopp vid badstranden Vitsand. En annan badplats som är väl värd ett besök när du är i Karlshamn är Djäknesundet. Djäknesundets klara vatten ger intrycket av att du befinner dig någon annanstans än i Sveriges sjölandskap.

För den som är sugen på att prova fiskelyckan under semestern finns det gott om fiskeplatser i området. Hitta ditt favoritställe i Vättern, Göta Kanal eller Bottensjön. Här har du tillgång till bra fiske året runt.

Ett måste under semestern är Karlsborgs fästning, ett spännande besök för både stora som små. Karlsborgs fästning byggdes på 1800-talet, ligger på Vanäs udde i Vättern och är en av Sveriges största och bäst bevarade fästningar.

Upplev Karlsborg

Kommunen Karlsborg är beläget vid Vätterns nordvästra sida och är en del av Västra Götalands län och landskapet Västergötland. I kommunen finns, utöver centralorten med samma namn, även tätorterna Forsvik, Mölltorp och Undenäs.

I Karlsborg finns aktiviteter för alla; basta i Karlsborgs flytbastu, besök någon av områdets mysiga hamnar, ta en dagstur på Göta Kanal eller besök Forsviks Bruk. Missa inte att smaka på områdets kända rökta fisk, som säljs vid Klangahamns Fiskeläge. Flertalet andra caféer och restauranger finns att välja på i Karlsborg, där du kan njuta av härliga semesterstunder. I Karlsborg finns dagligvaruhandel som täcker det mesta som kan behövas på semester och inne i centrum finns mysiga lokala affärer att strosa i.

Välkommen att hyra stuga i Karlsborg

Upplev Karlsborg och närheten till Vättern på allra bästa sätt med en av våra stugor och upplev möjligheterna detta ger dig. Du kan söka och boka din stuga i Västra Götaland och Karlsborg enkelt på vår hemsida. Reser du med hund eller vill bo nära sjö, kan du välja detta i våra sökkriterier och justera sökningen utefter dina önskemål. Detta för att du ska kunna hyra den stuga som just du vill i Karlsborg. Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stugförmedling. Idag har vi ett brett utbud att erbjuda dig som vill hyra suga för semestern. I vår stuguthyrning i Sverige, finner du bland annat våra stugor i Karlsborg – välkommen!