Hyra stuga i Grästorp

Grästorp hittar du i den södra kanten av Vänern och men gräns till både Lidköping och Vara kommun. När du ska hyra stuga i Grästorp har du mycket nära till ortens egen golfbana med kvalitét på både fairways och greener. Du har även floden Nossan, som slingrar sig igenom byn och som på hösten bjuder på ljusfestival. Dessutom har du den hemsökta spökhuset precis runt hörnet mitt i centrala Grästorp, spänning för både barn och vuxna!

Stuga att hyra i Grästorp

I området vid din stuga i Grästorp

När du väljer att hyra stuga i Grästorp kan du, förutom att spela golf, även besöka och promenera längs floden Nossan. Under vår och sommartid kan du på ån åka flotte, och det finns dessutom goda fiskemöjligheter med nästan 20 fiskarter. I ån är det tillåtet att fiska med spinn, fluga, mete pimpel och drag efter båt. 

Inte långt från Grästorp hittar du utomhusaktiviteter för dig som vill vandra, gå på djursafari eller utmana dig själv med att cykla downhill.

Upplev naturen under en semester i Grästorp

Nära Halle-Hunneberg

Bara 30 minuter från Grästorp hittar du utflyktsmålet Halle-Hunneberg. Här finns perfekta förhållanden att cykla downhill och mountainbike i Hunneberg bike park, det är också ett mycket fint naturområde för den som vill ta en promenad eller löptur i trail eller löpspår. 

Två andra upplevelser i området som är roliga att göra när man hyr stuga i Grästorp är att först besöka Kungajaktsmuseet Älgens Berg vid Halle-Hunneberg. Här får du komma i nära kontakt med älgens liv, Halle-Hunnebergs historia och om kungajakt. Därefter kan du åka på områdets Bäversafari, en guidad kanottur även den vid bergsområdet.

Shopping och stadsliv i Trollhättan

Om du vill kombinera lugnet med stugan i Grästorp, med lite mer shopping, fika och restaurang-möjligheter är det inte långt till staden Trollhättan. I innerstan här hittar du både shoppingbutiker, mysiga fik, nattklubbar, bio men också fall- och slussområdet som Trollhättan är känt för. Strax norr om Trollhättan hittar du även stans köpcenter Överby, med allt vad det har att erbjuda!

Boka boende i Grästorp

Möjligheterna till en varierad semester när du ska hyra stuga i Grästorp är många! Här hittar de allra flesta något som passar deras intressen. För den som vill öva på swingen finns golfbana nära till hands, för den som vill fiska finns det möjlighet året om och för den som vill komma närmare naturen och ladda batterierna med tid i skogen – finns Halle-Hunneberg inte längre en liten kort bit i bilen bort. 

Genom att boka boende i Grästorp med NOVASOL kan du alltid känna dig trygg, alla stugor vi hyr ut är kvalitetssäkrade av lokala rådgivare och vi har över 50 års erfarenhet i branschen för stugförmedling. Förutom boenden i Grästorp, har vi också flera stugor i Västra Götaland att välja mellan. Såväl för stora, som mindre sällskap, för dig som vill bo vid sjö eller ta med hunden på semester. Du kan boka din nästa stuga i Grästorp här på hemsidan, eller så är du varmt välkommen att ringa direkt till vårt servicekontor så hjälper vi dig att hitta semesterhuset som passar dig allra bäst! 

Välkommen att hyra stuga till semestern med NOVASOL!