Stugor i Skummeslövsstrand

Hyr en stuga i Skummeslövsstrand, ett stenkast från Laholm i södra Halland. Här kan du njuta av en semester nära till sol och bad men också olika aktiviteter i området. Här finns det verkligen något för alla, du väljer själv vad du vill göra på semestern.

Väljer du att hyra stuga i Skummeslövsstrand hos NOVASOL, gör du det i vetskap om att alla våra stugor besöks innan de tas in i sortimentet. Detta gör vi för att säkerställa att den information du ser här online, den stämmer. När du bokar din stuga direkt med oss, antingen här på hemsidan eller via telefon, ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt och utan extra kostnad. Läs gärna mer om detta i våra Hyresvillkor.

Hyr stuga i Skummeslövsstrand för semestern

Populära semesterhus i Skummeslövsstrand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skummeslövsstrand

Loading...

Sanddyner, sandstrand och vandring

Missa inte att ta en lång, härlig sommarpromenad längs med vattenbrynet på den vackra sandstranden. Skummeslövsstrand ligger mellan Mellbystrand och Eskilstorpsstrand, och är belägen på en av Sveriges längsta sandstränder. Här finns det långgrunda och barnvänliga stränder som passar hela familjen.

Fisket i området är utmärkt för den som vill fiska på semestern, och området är känt för sitt laxfiske. Så ta dig ut på egen hand på havet eller någon av områdets sjöar och prova fiskelyckan. Hyr en båt eller organiserad fisketur om du vill ta dig längre ut på vattnet. Uthyrning av kanot finns också tillgängligt i området för den som vill paddla runt i området. 

Besök Skummeslövs sanddynsreservat eller vandra längs någon av de andra vackra vandringslederna eller motionsspåren i området. Här kan du välja mellan allting från strandpromenader till mer krävande vandringar i området.

Utbud i Skummeslövsstrand

I Skummeslövsstrand finns det mesta som kan behövas på semestern. Förutom restauranger finns det dessutom minigolfbana, golfbana och tempererad utomhusbassäng i området. Passa på att besöka det vackra Skottorps slott nära Hallandsåsen. Skottorps slott benämns som Sveriges bäst bevarade empireslott och bland annat så gifte sig Karl XI med Ulrika Eleonora av Danmark här.

I Laholm, endast cirka 2 mil från Skummeslövsstrand, finns ett större utbud av affärer och aktiviteter för den som önskar. Eller ta den vackra kustvägen till Halmstad, som är endast cirka 3 mil från Skummeslövsstrand, ett perfekt utflyktsmål över dagen.

Boka boende i Skummeslövsstrand för semestern

Hyr en stuga i Skummeslövsstrand och Halland och njut av en härlig semester vid havet. Du söker och bokar din stuga eller semesterlägenhet direkt här via vår hemsida. Du kan också enkelt justera sökningen utefter dina önskemål med hjälp av våra sökkriterier. Perfekt hjälp om du har din hund med på semestern, eller vill bo nära havet. 

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan lång tid tillbaka. Faktiskt så långt tillbaka som 1968. Idag kan vi erbjuda ett mycket stort utbud av kvalitetssäkrade semesterbostäder i såväl Sverige som utomlands. Bland alla dessa finner du också vår stuguthyrning i Halland och Skummeslövsstrand. Då först till kvarn gäller hälsar vi dig välkommen att se utbudet och boka ditt nästa boende för semestern redan idag. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Skummeslövsstrand.