Stugor på Rügen

Den vackra ön Rügen strax utanför Mecklenburg-Vorpommern är Tysklands största ö och ett fantastiskt semestermål. Varför inte hyra stuga på Rügen och uppleva alla möjligheter som den vackra ön erbjuder? Slappna av, glöm vardagen och semestra helt i din egen takt.

Hyr stuga på Rügen

Populära semesterhus på Rügen

Loading...

Djurvänliga semesterhus på Rügen

Loading...

Semesterhus med pool på Rügen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst på Rügen

Loading...

Ö-semester för alla

Ön erbjuder verkligen något för alla, oavsett ålder, och du som bor i någon av våra stugor på Rügen får en utmärkt kombination av utlandssemester och skön privatsfär. Här finns barnvänliga stränder med härliga strandpromenader där du hittar restauranger och uteserveringar och naturligtvis de karaktäristiska strandkorgarna. Exempel på fina stränder finns på den östra sidan av ön i badorter som Göhren, Binz och Sellin.

Öns landskap är i sig värt ett besök, branta klippor, långa alléer mellan böljande ängar och utomordentligt bra cykelvägar gör att naturälskaren kommer att älska våra stugor på Rügen. Du kan ta med dig din cykel men det finns också cyklar att hyra och att cykla är troligen det mest givande sättet att upptäcka Rügen.

Från vacker kust till spännande historia

De stora nationalparkerna kan du enkelt besöka genom att hyra stuga på Rügen och öns kust med sina hamnar, små öar, klippkuster och stränder passar dig som gillar vattensport. Ta en tur till den bilfria ön Hiddensee – en liten men populär destination.

Är du intresserad av historia kommer du inte att bli besviken när du bor i en av våra stugor på Rügen, ön har en flera tusen år gammal bosättningshistoria som har lämnat många spår överallt. Upptäck gravhögar och offerstenar och mycket mera bekvämt och nära genom att hyra stuga på Rügen. Slott och herrgårdar vittnar om svunna tider och deras parker och trädgårdar är häpnadsväckande vackra. Man anordnar årligen mängder av kulturella evenemang och du kan hitta konstverk och utställningar överallt på ön. Många restauranger erbjuder kulinariska läckerheter och hjälper till att förgylla semestern för den som vill hyra stuga på Rügen.

NYHET! Semesteranläggningen Prora

Den gigantiska ”kolossen” Prora på Rügen har genomgått en totalrenovering med ambitionen att bli en förstklassig semesteranläggning vid havet. NOVASOL kan nu erbjuda ett stort antal exklusiva semesterbostäder på Rügen för uthyrning i just Prora vilka du kan boka direkt här online. Från i princip varje semesterlägenhet i Prora är det havsutsikt över Östersjön och här kan du bl.a. njuta av den 7 km långa stranden, spa/wellness-område, restauranger och mycket mer. Läs gärna mer om vårt boende i Prora eller gör en sökning för att se semestesterlägenheterna i detalj och boka.

Hyra stuga eller semesterlägenhet över hela Rügen

Hos NOVASOL hittar du mängder av stugor i Mecklenburg-Vorpommern och Rügen men också över hela Tyskland. När du vill hyra stuga i Tyskland gör du helt enkelt så här: gör en sökning här på vår hemsida, specificera dina önskemål och sedan har du direkt alla lediga semesterbostäder framför dig. Du kan både boka och betala direkt på hemsidan och får tillgång till resedokumenten digitalt också. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga på Rügen!