Hyra hus i Büsum

Badorten Büsum är den tredje största staden vid Nordsjön i Schleswig-Holstein. När du väljer att hyra semesterlägenhet i Büsum med omnejd har du närhet till havet och avkoppling. Perfekt för dig som vill fly vardagen och varva ner och ladda batterierna på nytt. 

Den lilla staden är främst känt för sin sjöfart och fiske. Stadskärnan bjuder på bland annat en historisk skeppssamling och moderna havsvattenbadet Piraten Meer. Inte långt bort ligger även den gamla vackra fyren. Här kan du även promenera eller cykla längs med havet och känna brisen. 

Genom oss på NOVASOL kan du boka boende i Büsum med omnejd. Passa på redan idag och boka din nästa semester i norra Tyskland!

Vacker vy över Flensburg

Populära semesterhus i Büsum

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Büsum

Loading...

Semesterhus med pool i Büsum

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Büsum

Loading...

Tips på semesteraktiviteter och sevärdheter

Schleswig-Holstein garanterar fina semesterdagar och spännande upplevelser. Området mellan Nord- och Östersjön bjuder på fantastiska naturlandskap, där man snabbt glömmer vardagsstressen och njuter av nuet. Från din semesterlägenhet i Büsum nära havet kan du promenera längs med hamnen och njuta av de fina omgivningarna. 

Området Schleswig-Holsteins rika naturliv är främst det som lockar turister. Framförallt världsarvet Vadehavet som är känt för sina speciella tidvattensförhållanden och är ungefär 500 km långt. Naturparken är starkt påverkat av tidvattnet och därför är växt-och djurlivet speciellt i detta område. Ta med familjen och ta del av detta skådespel. 

Ett annat tips är att ta bilen och åk ut på upptäcktsfärd. Njut av Nordsjöns vida sandstränder, små charmiga orter, mysiga kaféer och affärer. Inlandet i Schleswig-Holstein bjuder på sjöar och slående vacker natur med de typiska gula rapsfälten.  

Möjligheterna är många – från en familjesemester vid havet till en mer aktiv semester. Besök olika naturparker, gör dagsutflykter till staden Kiel, historiska Lübeck eller vackra Flensburg.

Boka ditt semesterboende online idag!

När du har valt att hyra hus i Schleswig-Holstein har du alla förutsättningar för en lyckad semester. Sommartid väntar härliga strandpromenader, mysiga utekvällar på terrassen och mängder av utflyktsmål. Resten av tiden av året, exempelvis under jul och nyår, kan du njuta av en mysig kväll framför braskaminen i något av våra boenden i Büsum. 

NOVASOL erbjuder ett stort antal semesterlägenheter och hus av olika typer och  prisklasser för att kunna erbjuda något till alla. Genom vår filtreringsverktyg kan du enkelt anpassa din sökning efter dina behov. Du kan till exempel söka efter semesterhus nära Büsum med havsutsikt, semesterboende med bastu och pool eller en semesterbostad som tillåter husdjur. 

Du kan enkelt boka på vår hemsida online när du har hittat ditt drömboende för nästa semester. Vid frågor kan du kontakta vår kundtjänst. Vi på NOVASOL hjälper dig gärna för att din semester ska bli så lyckad som möjligt! 

Varmt välkommen att hyra semesterlägenhet i Büsum eller hus redan idag!