Semesterbostäder i Olpenitz

Välkommen att hyra hus eller semesterlägenhet i Olpenitz vid havet i Tyskland. Här njuter du av en semester vid östersjöfjorden Schlei i Schleswig-Holstein och du bjuds in till dels upplevelser i härliga Östersjön, men även ett vackert naturlandskap. Här har du verkligen perfekta förutsättningar för strandliv och mycket kultur. 

Här vid den holsteinska östersjökusten i semesterorten Olpenitz ligger ett större antal semesterhus och semesterlägenheter för uthyrning. Njut av ett eget boende vid Östersjön mellan Flensburg och Kiel med vy över Östersjöns böljande blå vågor och lugna Schlei. Se bilderna så förstår du att semesterkänslan infinner sig direkt här efter att man slagit sig ner på den egna terrassen till sitt semesterhus.

Semesterhus vid havet i Olpenitz, Tyskland

Populära semesterhus i Olpenitz

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Olpenitz

Loading...

Semesterhus med pool i Olpenitz

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Olpenitz

Loading...

Upptäck det nordtyska landskapet

Det vackra, nordtyska landskapet upptäcker man bäst på cykel, med bil eller helt enkelt till fots. Njut av de gula rapsfälten och av de lokala matspecialiteterna i området. Här ordnas även Kappelner Heringstage, en festival för att fira Schleifjordens sill. Är ni inte på plats för festivalen kan man också den sista söndagen i månaden uppleva fiskmarknaden Kappelner Fischmarkt – ett riktigt paradis för fiskälskaren. 

Du som gillar tågnostalgi bör passa på att ta en tur med Angelner Dampfeisenbahn, ett historiskl tåg som tar dig från Kappeln till Süderbrarup och tillbaka. Till och med cyklarna får vara med i en egen vagn för eventuella senare cykelturer under dagen. 

När ni ändå är i ett boende vid havet i Tyskland så kan ni också passa på att ta en tur på det böljande blå, genom exempelvis en båttur från Kappeln till Schleimünd eller Schleswig.

Havsutsikt även inne i boende i Olpenitz

Komfortabla semesterbostäder för alla smaker

Oavsett om du planerar att hyra hus i Olpenitz med hela familjen, med vänner, som par eller med hund, har vi en passande semesterbostad att hyra vid Östersjön för er. Här kan du njuta av en privat semesterbostad i Olpenitz där avslappnigen börjar vid frukosten med en härlig vy över havet och småbåtshamnen. I det stora, moderna köket kan ni förbereda lokala specialiteter och avsluta dagen genom att ta det lugnt framför brasan i det mysiga vardagsrummet.

Hus på vatten i Olpenitz, Schleswig-Holstein

Exklusiva semesterhus i OstseeResort Olpenitz

Vid OstseeResort Olpenitz har vi på NOVASOL dessutom ett stort urval av semesterhus och semesterlägenheter med det lilla extra. Vita strandvillor, moderna lyxhus, parhus, hamnhus med egen båtplats, ”Schleivillor“ och generösa lägenheter med utsikt över Östersjön – bara några exempel för en avslappnande och lite lyxigare semester vid Östersjön. 

Antalet semesterhus och lägenheter i Olpenitz är väldigt stort och läget vid Schleswig-Hosteins Östersjökust är perfekt för en semester i ett av NOVASOLs semesterbostäder

Boka boende i Olpenitz till din semester

I Olpenitz finns, som ni märker, ett stort antal semesterhus att hyra så ni hittar säkerligen något som passar för just er. Våra semesterhus i Schleswig-Holstein har alla besökts av vår egen lokala personal innan intag. En extra trygghet för dig som ska hyra stuga eller semesterlägenhet här. Vi finns också med dig hela tiden då du kan kontakta oss innan, under och efter din vistelse. Välkommen till NOVASOl i Tyskland och våra semesterbostäder i Olpenitz.