Hyra hus i Kyritz

Funderar du på att spendera din nästa semester i nordöstra Tyskland, då kan du till exempel hyra lägenhet i Kyritz med omnejd genom oss på NOVASOL. Kyritz är en gammal stad som är känd för sina vattenkvarnar vid floden Jäglitz, varav en fortfarande finns kvar. Ett semesterhus nära i Kyritz vid vattnet garanterar en härlig familjesemester i natursköna regionen Brandenburg.

Semesterlägenhet nära Kyritz

Att göra i Kyritz

Kyritz är en gammal stad med gamla anor som sträcker sig så lång tillbaka såsom 1237. Den lilla staden är beläget i nordöstra Tyskland i regionen Brandenburg och är även en gammal Hansastad. Här kan du hyra lägenhet nära Kyritz för att upptäcka staden och dess fantastiska omgivningar. 

Kyritzs gamla stadskärnan bär på många historiska spår och välbevarade korsvirkeshus som bidrar stadens dess säregna charm. En promenad i den historiska stadskärnan är en upplevelse i sig. Här finns det affärer och ett trevligt shoppingutbud men även möjligheter till god mat.

Gott om möjligheter till en aktiv semester

Från din semesterhus i Kyritz med omnjed har du ett perfekt utgångsläge för en aktiv och spännande semester. Strax utanför staden finns det mycket trevligt område Kyritzer Seenplatte, där flera sjöar ligger nära varandra. Hit tar du dig enkelt och snabbt med cykel.  

Området kring staden är känd för att vara naturskönt. Här finns det vackra sjöar och skogar med många fantastiska vandrings- och cykelleder att välja bland. Dessutom bjuder området på många sevärda kyrkor som du kan se från två hjul till exempel. 

Vid Kyritzer Untersee, som är område med en kedja av sjöar, finns strandbadet som är utrustat med stegar, rutschbanor och mycket mer. Här finns även möjlighet att hyra båt och hela familjen kommer att trivas. Här finns det även möjlighet ta en ballongtur eller en flygtur över sjölandskapet från flygfältet Kyritz-Heinrichsfelde. Från Kyritz är det nära till staden Neuruppin som är poeten Theodor Fontane och målaren Karl Friedrich Schinkels hemstad. Likt Kyritz är Neuruppin en gammal historisk stad som är värt att besöka. Ett annat tips är att göra en dagsutflykt till den Hansastaden Havelberg. Havelbergs stolthet och två måsten är se domkyrkan och rådhuset.

Boka boende i Kyritz online

NOVASOL har en lång erfarenhet när det kommer till stuguthyrning och är idag stolta över kunna säga att vi är ledande i Europa. För oss är kvalité, trygghet och säkerhet viktigt och vår ambition är att din semester ska bli den bästa möjliga! 

Vi har ett stort och varierat utbud av boenden i Brandenburg. Här kan du genom vår filtreringsverktyg på vår hemsida anpassa din sökning efter dina önskemål. Till exempel kan du anpassa så att du endast får upp hus nära Kyritz som tillåter husdjur

Du kan antingen välja mellan att boka direkt på vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail. Vi hjälper dig gärna att boka ditt boende för din drömsemester eller svarar på frågor som rör semesterbostaden. Allt för att du ska få en så lyckad semester som möjligt! 

Välkommen!