Semester i stugby i Tyskland

Välkommen att spendera din nästa semester i en av NOVASOL’s semesterområden och stugbyar i Tyskland.

Just nu händer det otroligt mycket i Tyskland där det på många attraktiva destinationer byggs upp nya semesterområden – allt som oftast i femstjärnig standard där bara boendet i sig ska vara en anledning till resan. För många av dessa områden, anförtros NOVASOL att ta hand om uthyrningen. Därför kan du hitta ett brett och varierat utbud av spännande semesterhus, lägenheter och stugor i vårt utbud av stugbyar i Tyskland.

Feriehuse i Travemunde

Mer än "bara" stugbyar

Det vi kallar för stugbyar är så mycket mer än bara semesterområden där fristående stugor i naturnära miljö är uppbyggda kring ett ’centrum’.Här finns även områden där semesterlägenheter av hög kvalité ger dig panoramautsikt över havet. Semesterhusområden vid välkända badland där inträde ingår under vistelsen. Strandvillor byggda mer eller mindre ’på’ vattnet. Och till och med hamnar där du kan hyra husbåt för semestern. För att ge några exempel där du kan spendera en semester i stugby:

  • Tropical Islands – Precis i anslutning till den gigantiska domen, belägen ett stenkast från Berlin, ligger vår stugby vid Tropical Islands. Här har vi bland annat ett eget servicekontor på plats och inträde till Tropical Islands ingår i hyran under hela er vistelse.

  • Travemünde Waterfront – På halvön Priwall, smidigt beläget för oss svenskar då det inte ligger långt Ifrån färjeläget I Travmünde, byggs just nu upp ett helt nytt semesterområde. I villor belägna antingen längs med strandpromenaden eller på sanddynorna, kan du hyra semesterlägenheter av hög kvalité med vacker utsikt över Östersjön.

  • Schönhagen Strand – I omtyckta Schönhagen Strand ligger vår stugby där närheten till stranden vid Östersjön är en stor höjdpunkt. Precis som för många andra stugbyar i Tyskland, är det här inte långt till gott om aktiviteter som förgyller semestern.

  • Prora Solitaire på Rügen – Rügen är ett välkänt och populärt resmål för manga av oss svenskar. På Rügen har vi gott om stugor och semesterhus och även semesterområden såsom Altefähr. En nyhet på senare tid är att vi även kan erbjuda boende i Prora. Det gigantiska komplexet rustas just nu upp av flera aktörer på många håll i syfte att erbjuda härliga semesterupplevelser till t.ex. gäster som söker närhet till hav.

För samtliga semesterbostäder i Tyskland i vårt sortiment – såväl i stugby som fristående, privatägda semesterhus – så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt när du bokar direkt hos NOVASOL. Trygghetspaketet innehåller bland annat avbeställningsskydd om du t.ex. skulle bli sjuk eller drabbas av arbetslöshet.

Strandnära i Schleswig-Holstein

Där södra Danmark slutar och norra Tyskland tar vid finner du Schleswig-Holstein. Detta är Tysklands nordligaste förbundsland där kusten lockar många semestersugna gäster från hela Europa.

Ett urval av de områden du kan spendera din semester i en stugby i Schleswig-Holstein är:

Dagebüll

Vid havet i nordvästra Schleswig-Holstein finner du stugbyn i Dagebüll. Tack vare läget i det allra nordligaste Tyskland är detta en utmärkt destination för oss svenskar. Här finner du 5-stjärniga semesterhus i olika storlekar och former - alla med närhet till havet. Besök till Nationalpark Wattenmeer och vadehavsöarna är heta tips för dig som väljer att hyra stuga här.

OstseeResort Olpenitz

Detta är en semesterhusby i Tyskland som är något alldeles extra.Semesterhusen i OstseeResort Olpenitz ligger bara några meter från vattnet och har en makalös utsikt över havet. På den lagunliknande halvö mellan mynningen av fjorden Schlei, Östersjön och marinan breder semesterbyn ut sig. Här skjuter den smala landtungan ut sig i Östersjön och på den ligger flera av de semesterhus du kan hyra. Läget mer eller mindre ute på vattnet gör detta till en unik plats att spendera sin semester med ett boende som har panoramautsikt över havet åt flera håll.

Süssauer Strand

Vid Östersjön och ön Fehmarn, omgiven av långa naturstränder, härliga skogar och marker, ligger NOVASOL’s stugby Süssauer Strand. I ett 27 000 m² stort område ligger de moderna och komfortabla semesterhusen samt de praktiskt och mysigt inredda trähusen. Här finns även flera femstjärniga lägenheter med möbler av hög kvalitet, bastu och i många fall, havsutsikt från första våningen.

Friedrichskoog Spitze

På en härlig halvö, belägen på västkusten och med nationalparken Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer som granne, ligger Friedrichskoog. Här vid havet och stranden är det utmärkta förutsättningar för familjens minsta att plaska omkring i vattnet - särskilt vid ebb. I denna stugby i Tyskland finns goda möjligheter till avkoppling, bland annat i de som har egen bastu, ångbad, egen pool eller jacuzzi.

Schönhagen

Själva Schönhagen är en liten charmig semesterort. I denna idyll, precis vid strandpromenaden, ligger vår stugby Schönhagen Strand med sina exklusiva och enastående semesterhus. Valet är fritt mellan boende med egen bastu och bubbelpool, semesterlägenheter och hus med ännu fler faciliteter. Här kan du välja mellan lyxiga hus med pool och / eller egen bastu och ångbad. Flera av husen i denna stugby har en vacker utsikt över Östersjön.

Travemünde-Priwall

Priwall med sin vackra sandstrand, hamnen med museiskeppet Passat och den skyddade naturparken i södra Priwall är väl värt att lära känna.I semesterbyn vid Travemünde Priwall finner du skandinaviska stugor, var och en med fyra studiolägenheter för två gäster och bastustugor för upp till sex gäster, där du kan ta till vara på både hotellrummens och semesterhusets fördelar. De är fullt utrustade, ligger bara 100 meter från havet, och är tillgänglig för beställning för bara två nätter och uppåt - med ankomst just när det passar dig.

Stugbyar på öar i Tyskland

Längs kusten i Tyskland ligger flera vackra öar, som också erbjuder omtyckta semesterområden. Att spendera sin semester på en ö är ofta en speciell upplevelse där närheter till havet spelar en viktig roll. Bland annat på Rügen kan du hyra stuga eller semesterlägenhet hos NOVASOL:

Prora Solitaire på Rügen

Från dessa exklusiva semesterlägenheter har du den vackraste utsikten över havet och direkt närhet till den sju kilometer långa sandstranden Prorer Wiek. Här kan du hyra boende av hög kvalité som är smakfullt inredda med komfort och semesteratmosfär i åtanke. Här har man tänkt på varje detalj och inget har lämnats I semesterområdet hittar du bland annat en gemensam park anlagd med pooler, grillplats, lounge och terrasser. Parkeringsgarage, gratis WiFi och cykeluthyrning.

Altefähr på Rügen

Den moderna, energieffektiva och ljusa semesterbostäderna i semesterbyn Altefähr ligger bara några hundra meter från vattnet och erbjuder mycket mer än bara en trevlig tillflyktsort. Året om är dessa semesterbostäder en utmärkt utgångspunkt för att utforska Rügen - med bil eller båt, cykel eller till fots.

Stugbyar vid tyska badland

Om familjen består av ’vattendjur’ och om en resa till badland ger stor glädje, då finns det perfekta destinationer för er i Tyskland. Här kan du enkelt kombinera en vistelse av friheten med en egen stuga samtidigt som ni har direkt närhet till bad. Exempel på stugbyar vi kan erbjuda i Tyskland vid badland:

Tropical Islands

Här, i direkt anslutning till den imponerande Tropical Islands-domen som rymmer ett 66.000 kvadratmeter stort tropiskt badparadis, har NOVASOL en stugby. Här kan du njuta av en temperatur på bekväma 26 grader, världens största regnskog under tak, Europas största tropiska bastulandskap, söderhavet med 200 meter ren vit sandstrand och mycket mer. Liksom i tropikerna är här öppet året om, sju dagar i veckan. Också i den stora utomhusanläggning AMAZONIA det finns gott om plats för avkoppling och nöje i vattnet. Som gäst hos NOVASOL har du fri tillgång till domen och AMAZONIA under din vistelse när du bor i vår stugby vid Tropical Islands.

AquaMagis

Oavsett om du söker äventyr, familjesemester eller en weekend, kan du se fram emot en vistelse i NOVASOL’s stugby vid AquaMagis. Här bor du mitt i idylliska Sauerland och har direkt anslutning till AquaMagis, och samtidigt närhet till många spännande utflyktsmöjligheter. Hyr du någon av våra stugor i stygbyn vid AquaMagis i Tyskland så ingår inträdet vilket gör att du under öppettiderna gå fritt in och ut ur der WASSERwelt, der RUTSCHENwelt och der RELAXwelt.

Boka boende för din nästa semester i Tyskland

Välkommen att hitta ditt nästa drömboende i Tyskland genom att få inspiration här på vår hemsida. Här kan du också boka direkt online eller genom att ringa till vår svenska kundtjänst. Klicka dig vidare för att hitta den stugby i Tyskland som passar just dig och ditt resesällskap. Välkommen!