Hyra hus i Nord-Pas-de-Calais

Väljer du att hyra hus i Nord-Pas-de-Calais, kommer du semestra i en spännande region som gränsar till såväl Belgien som kusten mot England. Detta innebär att du här både kan besöka kustområden likväl som det kuperade inlandet. NOVSOL har ett gediget utbud av semesterhus i Frankrike och därför finns det säkerligen något för alla – bara man är ute och bokar i tid. Samtliga semesterbostäder har gästen för sig själv vilket också medför att det är först till kvarn gällande bokning. 

I Nord-Pas-de-Calais kan du välja mellan både semesterlägenheter i städer, klassiska franska villor och ståtliga semester vissa har till och med tillgång till en pool. Andra tar också med husdjur om du till exempel reser med hund. Här på vår hemsida kan du skräddarsy din sökning för att se alla semesterbostäder som passar just dig och dina önskemål. Passa på och se utbudet själv av alla lägenheter och semesterhus i Nord-Pas-de-Calais.

Vacker natur med semesterhus i Nord pas de Calais

Populära semesterhus i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Semesterhus med pool i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nord-Pas-de-Calais

Loading...

Härliga stränder att njuta av

Kullarna i Flandern och Artois leder ända fram till Côte Opale eller Opalkusten där stränderna är omgivna av dramatiska klippor som bildar kusten mot den engelska kanalen. Här kan du njuta av kilometervis av stränder med karga klippor och ett vackert ljus, vilket är orsaken till namnet, Opalkusten. De två största: Blanc-Nez och Cap Gris-Nez, är bland de mest kända naturattraktionerna i Frankrike. Längs kusten finns flera kända badorter som bland annat inkluderar Berck-sur-Mer, Touquet-Paris-Plage, Boulogne-sur-Mer, som också är Frankrikes största fiskehamn samt Calais. I badorterna hittar du såväl restauranger som flera möjligheter till vattensport.

Lej feriehus i Nord Frankrig

Stadslivet i regionen

Huvudstad i regionen Nord-Pas-de-Calais är Lille. Denna stad erbjuder ett varierat utbud av både attraktioner och sevärdheter. I staden hittar du flera historiska monument och berömda platser såsom den gamla börsen och Paris Porte. Andra intressanta städer inkluderar; Valenciennes, Dunkerque, Calais, Boulogne-sur-Mer och Arras. Det är också i Nord-Pas-de-Calais som du hittar flera museer och sevärdheter som behandlar andra världskriget.

Från att tidigare ha varit en egen region är Nord-Pas-de-Calais från och med 2016 en del av regionen Hauts-de-France. Ibland kallas även området för franska Nederländerna och även övre Artois. Att området historiskt har tillhört Nederländerna är bidragande orsak till att du ibland kan höra flamländska i regionen.

Vilken typ av boende söker du?

I vårt utbud av semesterbostäder i Nord-Pas-de-Calais kan du finna såväl semesterlägenheter som semesterhus. Här finner du klassiska franska lantgårdar och villor men också moderna semesterhus och semesterlägenheter där du har tillgång till pool. Nord-Pas-de-Calais läge gör det till en bekväm destination för oss svenskar som reser norrifrån. 

Beroende på hur många ni är som reser har vi semesterbostäder som passar. Är ni ett semestrande par kanske någon av våra mindre lägenheter passar plånboken bäst. Eller så är ni ett större sällskap där till exempel flera familjer reser tillsammans. Då kan du hyra ett av våra större semesterhus i Nord-Pas-de-Calais eller flera mindre som inte ligger för långt ifrån varandra. Du kan också välja vart din semesterbostad ska ligga med till exempel hur långt ifrån vatten. 

Att hyra hus i Frankrike är ett utmärkt sätt att verkligen kommer nära resmålet och bli lite av en del av lokalbefolkningen under semestern. Detta gör att du får mer genuina semesterminnen med dig hem i bagaget än genom många andra boendeformer. Samtliga semesterhus och semesterlägenheter i vårt utbud är privatägda vilket bidrar till att göra sortimentet unikt och personligt.

Boka boende i Nord-Pas-de-Calais

Vill du hyra semesterhus i Frankrike så kan vi på NOVASOL erbjuda ett stort och gediget utbud att välja i. I utbudet hittar du också våra semesterhus i Nord-Pas-de-Calais. I princip samtliga kan bokas direkt här på vår hemsida utan att någon förfrågan behöver göras. Skulle det vara nära till ankomst, kan du ringa till oss så kan vi kontrollera med husägaren så att semesterhuset är inflyttningsklart. 

Vår personal i Frankrike åker året om runt för att besöka nya möjliga hus och lägenheter att ta in i sortimentet. Därför kan du se nya boenden i Nord-Pas-de-Calais komma in löpande här på vår hemsida. Detta arbetssätt har vi i hela Europa – vi kallar det ibland för ’kvalitetssäkrad stuguthyrning’. Vi vet att många vill att det ska kännas tryggt att hyra hus. Detta samtidigt som man vill ha den där genuina upplevelsen. I tillägg till att vi besöker alla semesterbostäder så inkluderar vi därför också vårt Trygghetspaket i alla bokningar som görs direkt hos oss. Trygghetspaketet inkluderar bland annat ett skydd för avbeställning på grund av plötslig arbetslöshet eller sjukdom. Du kan läsa mer om detta i våra hyresvillkor. 

Så passa på att göra en sökning redan nu för att hitta ditt nästa boende i Nord-Pas-de-Calais. Boka sedan din semesterbostad direkt här på hemsidan och se sedan fram emot din nästa semester med NOVASOL!