Semesterhus i Seine-Maritime

Att hyra hus i Seine-Martime genom NOVASOL är ett bra sätt att utforska fascinerande Normandie. Då får du och din familj en möjlighet att vandra bland lummiga kullar och karga klippor, smaka den berömda äppelcidern eller bara koppla av.

NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och har ett bra utbud semesterbostäder i Seine-Maritime med allt från traditionella franska stenhus i städer, till flotta hus på landet. Om du tillbringar ledigheten i ett semesterhus i Seine-Maritime kan du förvänta dig en unik semester.

En av många fördelar med att hyra hus i Normandie är möjligheten att kunna äta och dricka gott. Från Normandie kommer kända ostar som camembert och smakrika charkuterier som andouille de Vire. Annars är regionen Normandie kanske mest känd för sin cider och sin calvados. Om du tänker hyra hus i Seine-Maritime kan du ta dig till cidervägen som slingrar sig genom väldoftande äppelodlingar och timrade stugor.

I Normandie finns mycket vacker natur. Från ett semesterhus i Seine-Maritime kan du njuta av landskapet som skiftar mellan fina sandstränder och ett vilt, orört klipplandskap. Här finns också mjukt rundade kullar och förtrollande skogar. Om du tänker hyra hus i Seine-Maritime kan du upptäcka naturen genom att vandra, cykla, rida, segla eller surfa.

Ferienhaus Seine-Maritime - Normandie

Populära semesterhus i Seine-Maritime

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Seine-Maritime

Loading...

Semesterhus med pool i Seine-Maritime

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Seine-Maritime

Loading...

Några bra anledningar att tillbringa ledigheten i en egen bostad

Ett semesterhus i Seine-Maritime är en bra utgångspunkt för utflykter. Härifrån kan ni ta er till Rouen och besöka den berömda katedralen eller till hamnstaden Dieppe dit Paris societet vallfärdade under 1800-talet. I Dieppe kan ni lära er mer om sjöfartshistoria i det vackra 1400-talsslottet Château-Musée.

En egen bostad är också en oas mitt i äventyret. I ett semesterhus i Seine-Maritime kan ni koppla av och känna er som hemma. Huset kan bli en trygghet för barn som kanske reser utomlands för första gången. Att hyra hus i Seine-Maritime via NOVASOL är lätt och säkert. Du kan välja mellan att boka på vår hemsida eller över telefon.

NOVASOL har funnits sedan 1968 och är Sveriges största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder. När du hyr semesterhus i Normandie bokar du alltid med vetskapen om att alla våra hyresobjekt besiktas regelbundet. Har du några frågor kring bostäder i Seine-Maritime är du varmt välkommen att kontakta vår svenska kundtjänst!