Semesterhus i Strasbourg

Med ett semesterhus i Strasbourg är era semesterplaner i goda händer. Vi har många års erfarenhet av stuguthyrning och har ett stort urval av fina semesterhus i Frankrike.

Strasbourg, i Alsace, är en gammal medeltidsstad. Det kan man bland annat se på de fina, karaktäristiska vita korsvirkeshusen. En av de populära sevärdheterna är det stora sandstenskatedralen i gotisk stil.

Din semester i Frankrike får en bra början hos Novasol. Vi har många härliga semesterhus i Strasbourg och oavsett om ni bara är två som reser eller hela familjen så kan vi hitta något som passar er. Vi kan erbjuda allt från en- till femstjärniga semesterhus.

Strasbourg är en vacker stad med många parker, flera av dem med historisk eller kulturell anknytning. På de stora öppna platserna är det fullt av folk. Staden har en internationell prägel på grund av att här har en lång rad hjälporganisationer sina huvudkontor, och så har Europaparlamentet ett av sina kontor här.

Hos Novasol hittar du snabbt och enkelt ett semesterhus i Alsace. Vi har det största urvalet semesterhus i Europa och de går att hyra året runt, oavsett om du vill vara borta ett par dagar eller längre. Sök efter bostäder och reservera här på vår webbsida.

Casa de vacaciones en Estrasburgo