Hyra hus i Vence

Är du ute efter en semester i vackra Provence-Alpes-Côte d’Azur är Vence ett perfekt semestermål för dig. NOVASOL har ett stort utbud av både semesterhus och lägenheter i området. Här kan du välja på allt från större hus med pool till mindre lägenheter.  

Staden och kommunen Vence hittar du en bit bort från den mer turisttäta kusten i sydöstra Frankrike. Detta gör att du verkligen kan njuta av lugnet från ditt boende i Vence.

Pool till hus att hyra i Vence

Populära semesterhus i Vence

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vence

Loading...

Semesterhus med pool i Vence

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vence

Loading...

En medeltidsstad med vackra omgivningar

Vence som stad har mycket att erbjuda. Det är en lite pittoresk medeltidsstad med små mysiga gränder som är perfekta för att gå runt och strosa i. Den gamla stadskärnan är väl bevarad och så även den stadsmur som en gång gått runt staden. Tar en promenad längst gränderna kan du verkligen njuta av det hemtrevliga lugn som staden bjuder på. Här finns även ett stort urval av restauranger och caféer, oavsett om du är ute efter budget eller lyx. 

När du ändå är i staden så är Chapelle du Rosaire, även kallad Matissekapellet något vi rekommenderar dig att besöka. Inuti kapellet hittar du vackra glasmålningar, en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden och får dig att känna dig i ett med historien.

Saint Paul de Vence

Badmöjligheter nära ditt boende i Vence

Det är en bit ner till havet från detta område men cirka åtta kilometers bilväg från ditt semesterhus finner du den franska kusten. Känner du att du inte vill åka den vägen, eller inte har tillgång till bil, kan du alltid stanna i ditt semesterhus och njuta av poolen. Vi har många boenden i området som har egen pool.

Väljer du att hyra hus i Vence är detta också en bra utgångspunkt för andra aktiviteter så som cykling, vandring.

Cirka tre kilometer bort från ditt semesterhus hittar du även den populära bergsbyn St Paul de Vence. Den bjuder på små mysiga restauranger och caféer, men även en slående panoramautsikt från sitt läge på kullen i den branta sluttningen. 

Här flockas turisterna på sommaren för att få ta del av utsikten, men även för att se de många gallerier och boutiquer som finns i staden.

Pool till ett boende i Vence, Frankrike

Hyr hus med pool i Vence hos oss på NOVASOL

NOVASOL har funnits som förmedlare av semesterhus att hyra sedan slutet på 60-talet. Under dessa år har vi samlat på oss värdefull kunskap vilket gör att vi idag kan erbjuda dig både trygghet och kvalitét när du t.ex. vill hyra hus i Côte d’Azur genom oss.

NOVASOL har gott om hus med pool i Vence och Provence. Skulle det vara så att du inte hittar ditt drömboende i detta område har vi ett brett utbud runt hela Frankrike.

Skulle du ha några frågor kan du enkelt maila eller ringa direkt till vår kundservice. Är du redan nu redo att boka så gör du det direkt online eller genom kontakt med kundservice.

Välkommen att hyra hus i Provence och Vence med oss på NOVASOL inför din nästa semester.