Hyra hus i Hyères

Res till den franska sydkusten när du ska hyra hus i Hyères längs den Franska Rivieran. Hyères är kuststaden som passar perfekt för dig som vill uppleva det medeltida Frankrike och samtidigt bo nära havet och stranden. Väljer du att hyra hus i Hyères kommer du längs historiska kullerstensgator och mystiska gränder bekantas med lokalbefolkningen snarare än med andra turister.

Hyères är känd för sitt varierade landskap och sin lyxiga båthamn. Dessutom är det nära till flygplats och ligger inte längre än en timmes bilfärd bort från både Marsielle och Nice.

Ett boende i Hyères med pool

Populära semesterhus i Hyères

Loading...

Semesterhus med pool i Hyères

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hyères

Loading...

Lokala upplevelser i området

Runtom ditt boende i Hyères möts du av flera ockragula husfasader och slitna fönsterluckor i olika färger. Längs torgen möts du av färgrika matmarknader med bland annat oliver, kryddor och soltorkade tomater från närområdet. Du hittar också ett brett utbud av färsk fisk, grönsaker och frukt att variera middagarna med.  

För den som gillar shopping finns det många härliga boutiquer att besöka och för de som tycker om att frossa i godsaker är utbudet av mysiga caféer med franska delikatesser brett!

Lokala upplevelser under semester i Hyères

Tips på resmål runt ditt boende i Hyères

Under din semester i Hyères är en dagstur till Porquerolles – Rivierans gyllene öar ett måste! Det är med båt från marinan La Tour Fondue som du tar dig över till områdets semesterpärla. Ön, som är en del av Nationalparken Port-Cros, kan upptäckas såväl med cykel som till fots. Förutom fantastisk miljö finns det några lokala vingårdar och långa vita stränder att besöka. Mest populär är silverstranden, Plage d’Argent.

Någon dag vill du kanske ta en paus från Franska Rivierans vita stränder och lära dig mer om saltets historia i området. Det är tillsammans med guide som du kan promenera längs Pesquiers saltmyrar och samtidigt få utsikt över medelhavets djupblåa vatten. 

För dig som är mer intresserad av framför allt design, fotografi och mode är Villa Noailles ett spännande resmål att besöka under din semester i Hyères. Det kubiska huset är byggt under 20 – 30 talet och designades för att släppa in extra mycket ljus och är idag ett känt och välbesökt konstcenter.

Altanen till semesterhus i Hyères

Brett utbud av hus och lägenheter längs hela kusten

Skulle du inte hitta ett passande semesterhus i Hyères med omnejd, har NOVASOL ett brett utbud av boende i Côte d’Azur. Det finns såväl stora semesterhus som lägenheter och hus med pool att hyra. 

Väljer du att hyra hus i Provence med boende i Hyères via NOVASOL lovar vi en händelserik och minnesvärd semester. Det är med sin närhet till lokalbefolkningen som gör att du kommer uppleva Frankrike ur sin sanna vy. I Hyères får du den perfekta kombinationen av den medeltida staden, kontrasten med det moderna i Villa Noailles och såklart mer än 300 solsäkra dagar. 

Välkommen att hyra hus i Hyères genom NOVASOL idag!