Hyra hus i Antibes

Utsikt över Antibes

Hyra hus i Antibes

Antibes har ett utmärkt läge precis vid Medelhavet. Trots att staden är relativt stor har den inte tappat sin charm eller den mysiga atmosfären. Gamla stans små, slingrande gator dryper av historia, och på de vackra torgen och marknadsplatserna ordnas ofta antika marknader där du kan göra roliga fynd. Överallt hittar du mysiga trottoarkaféer och läckra restauranger. Allt du ofta drömmer om hittar du här när du hyr ett semesterboende i Provence.

I den stora hamnen Port Vauban ligger stora lyxbåtar sida vid sida med små jollar. Den lokala marknaden, Marche Provencal, är öppen varje dag året runt och erbjuder allt hjärtat önskar i form av färsk frukt och grönsaker samt läckra lokala specialiteter. Solen kan njutas av på en av de breda sandstränderna i området och när mörkret faller kan en livlig atmosfär på de lokala barerna och diskoteken upplevas. Antibes läge mellan Nice och Cannes gör staden till en uppenbar bas för att utforska Côte d'Azur och allt som området har att erbjuda.

Populära semesterhus i Antibes

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Antibes

Loading...

Semesterhus med pool i Antibes

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Antibes

Loading...

Stranddagar i Antibes

Plage de la Gravette: Härlig hästskoformad sandstrand i hjärtat av Antibes, precis vid Gamla stan. Stranden är en av de få offentliga stränderna i området, och det finns både färskvattenduschar och toaletter. Det finns också en strandbar som serverar lätta måltider, drycker och glass. Det finns gott om parkering i närheten, om du anländer tidigt kan du ha turen att hitta gratis parkering direkt på stranden.

Plage du Ponteil: Lång vit sandstrand vid södra änden av Antibes. Denna strand är lokalbefolkningen favorit och här är en underbar utsikt och många bekvämligheter. Mycket av stranden är allmän, men i ett hörn finns en privat strandklubb där du kan hyra solstolar och parasoll. Stranden ligger längs en vacker strandpromenad med skuggiga träd och bänkar. Det finns tillgång till stranden för funktionshindrade via en gångväg. Det finns både toaletter och duschar på stranden. Du kan parkera vid stranden för ett relativt lågt belopp.

Plage de la Garoupe: En av de vackraste stränderna i området. Här väntar vit sand, kristallklart vatten och små båtar försiktigt på havet. Det finns goda snorkelmöjligheter vid klipporna på havsbotten. På en stor del av stranden finns privata strandklubbar där du kan njuta av de många faciliteterna mot en avgift. En del av stranden är dock allmän och här kan du stanna gratis. Det finns gratis parkering på gatorna runt stranden, men på sommaren måste du vara ute tidigt för att få plats.

Strand i Antibes

Upplev Antibes

Gamla stan, med sina slingrande gator och mysiga torg, är ett måste när du besöker Antibes. När du strosar runt de charmiga gatorna kommer du automatiskt att passera några av Antibes sevärdheter. Du kan utforska den vackra katedralen samt utforska de många läckra specialiteterna i Marche Provencal, den provensalska marknaden. Nära till småbåtshamnen hittar du Grimaldi Castle, som nu huserar Picasso-museet med en mycket känd och spännande utställning. Ta också en promenad längs hamnen, som är en av Europas största.

Upplev Cote d'Azur från semesterboende i Antibes

Utflykter och aktiviteter

Ta en rundtur på Cap Antibes-halvön och upplev det fantastiska landskapet. Packa med picknickkorgen och pausa vid en av de många vackra utsiktesplatserna. Du borde naturligtvis också besöka några av de många kända städerna längs Côte d'Azur, såsom Saint-Tropez, Cannes och Nice. Det finns också gott om aktiviteter för alla åldrar i Antibes. Du kan t.ex. gör alla typer av vattensporter, spela squash, tennis eller golf. För dem som är snabba finns det också möjlighet att provköra bilar. Dessutom finns det några fina vandringsleder i bergen bakom Antibes som är värda att se.

Semesterhus med pool i Antibes

Semesterbostad i Frankrike

Låter ni en semesterlägenhet eller ett semesterhus från NOVASOL i Antibes lägga grunden för din semester i Frankrike, har du den bästa möjliga basen för att utforska Côte d'Azurs många spännande upplevelser. Genom att hyra semesterboende i området Provence erbjuder dig en underbar och varierad semester i, till exempel, Antibes. Om du blir förälskad i området, kan du också hitta semesterbostäder och lägenheter i många andra vackra städer i området. Kanske ska resan gå till vackra Cannes nästa gång?

Genom att hyra semesterboende med NOVASOL hittar ni allt från fina semesterlägenheter i de större städerna, där du kommer att ligga nära goda stadsupplevelser och många butiker, till härliga semesterhus, där många av dem har egen pool i trädgården. Dessa semesterhus med pool i Frankrike är mycket populära. De ger dig möjlighet att njuta av solen och värmen, som vi ofta saknar i på hemmaplan, precis vid kanten av din egen pool. Valet är ditt och du kan utan tvekan hitta ett semesterboende som matchar vad du vill ha.