Semesterbostäder i Cannes

Cannes bjuder på strandliv, exklusiv shopping samt massor av sol och sommar - året runt. Det behöver inte kosta en förmögenhet att hyra en fin semesterbostad i Cannes. Hos NOVASOL har vi uthyrning av semesterhus och semesterlägenheter i Cannes året om till förmånliga priser.

Cannes på Franska rivieran, är framför allt känt för sin årliga filmfestival, där världens alla filmstjärnor solar sig i fotoblixtar. Men du måste inte tillhöra filmfolket för att njuta av de vackra sandstränderna och det fantastiska klimatet vid Côte d'Azur.

Hyr ditt eget semesterhus i Frankrike hos NOVASOL och tag med hela familjen på semester till Cannes. Besök den berömda Boulevard de la Croisette och den vackra marinan, som är full med imponerande lyxyachter.

Vi har ett brett urval av semesterbostäder i Cannes. Om du vill leva som en filmstjärna ska du prova någon av våra femstjärniga semesterbostäder, med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Bostäderna är smakfullt inredda och flera av dem har swimmingpool, något som barnen i familjen brukar uppskatta mycket. Längs med den Franska Rivieran Côte d'Azur finns det flera omtyckta resmål. 

Hos NOVASOL kan du snabbt och enkelt hitta den perfekta semesterbostaden för dig och din familj. På vår hemsida kan du söka bland semesterbostäder i en stor del av Europa och med några enkla klick kan du hyra semesterhus i Provence.

Upplev Cannes på den Franska Rivieran

Populära semesterhus i Cannes

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Cannes

Loading...

Semesterhus med pool i Cannes

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Cannes

Loading...