Semesterhus i Pyrenees Orientales

Upplev vackert landskap nära både medelhavet och Spanien genom att hyra hus i Pyrenees Orientales. Pyrénées Orientales är ett franskt departement som gränsar till medelhavet och Spanien. Departementet tillhör den vackra regionen Languedoc-Roussillon i södra Frankrike. Området har tidigare tillhört Spanien och många av de spanska traditionerna lever fortfarande kvar. Bland annat så är det fortfarande viktigt med fiesta i området.

Uitzicht van een vakantiehuis in Pyrénées-Orientales

Populära semesterhus i Pyrénées-Orientales

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Pyrénées-Orientales

Loading...

Semesterhus med pool i Pyrénées-Orientales

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Pyrénées-Orientales

Loading...

Semestra vid medelhavet

Som våra semesterbostäder i Languedoc-Roussillon kan NOVASOL erbjuda fler semesterhus från Rhônes västra flodstrand till den spanska gränsen. Pyréennées Oriantales erbjuder ett mycket varierat landskap och fungerar som en naturlig gräns mellan Spanien och Frankrike. Området ganska kuperad då det är omgivet av de dramatiska Pyrenéerna. I den natursköna regionen finns flera vinodlingar, vackra berg och såklart den fantastiska medelhavskusten. Här kan du hitta några av Frankrikes vackraste sandstränder. Många av våra semesterhus i Frankrike ligger nära havet och har egen pool för de där lata semesterdagarna.

Upptäck Pyrenees-orientales sevärdheter

Väljer du att hyra hus i Pyrenees Orientales måste du passa på att besöka huvudorten Perpignan. Orten Perpignan har tidigare varit residens för kungen av Mallorca. Missa inte heller att besöka Collioure som har en gammal och spännande historia. Bland annat har den spanska kungen har bott på slottet i Collioure. Hamnen har gjort att platsen alltid varit åtråvärd och omstridd. Det finns även andra trevliga sevärdheter som du kan ta del av genom att hyra hus i Pyrenees Orientales. Bland annat Rivesaltes och de medeltida städerna Castelnou och Eus.

Pyrenees Orientales är ett vackert område att semestra i, här finns massor att göra och upptäcka. NOVASOL har flera semesterhus i Pyrenees Orientales så du kommer alldeles säkert hitta något som passar dig och din semester.