Stugor i Troms

Drömmer du om att se midnattssol, dra upp en lax och vandra på glaciärer? Då ska du hyra stuga i Troms. Med en av NOVASOLs stugor i Norge får du gott om tid att utforska trakten. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Troms i många olika storlekar och prisklasser. Landskapet i Troms är mycket omväxlande. Här finns allt från djupa fjordar, högplatåer, skogsklädda dalar och snötäckta fjäll. Vid kusten ligger stora öar som till exempel Senja och Hinnöy. Med en stuga i Norge får du många tillfällen att fiska i en av de största älvarna, Målselva, eller i havet.

Ferienhaus Troms - Norwegen

Populära semesterhus i Troms

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Troms

Loading...

Många spännande upplevelser i Troms

Troms är en kontrastrik region: ljus och mörker, kyla och värme. Hyr du en av NOVASOLs stugor i Troms under vinterhalvåret får du uppleva den två månader långa polarvintern. Under denna period ser man överhuvudtaget inte solen. Däremot kan man, om vädret är klart, få se norrsken på himlen. Ska du hyra stuga i Troms under sommaren, får du i stället uppleva midnattssolen då solen aldrig går ned.

Hyr du en av NOVASOLs stugor i Troms, behöver du aldrig få en tråkig stund. Här kan du fiska, vandra på glaciärer eller besöka universitetsmuseet i Tromsö där du kan lära dig mer om samernas kultur. Reser du med barn rekommenderas en tur till världens nordligaste djurpark, Polar Park, eller en tur till upplevelseparken Senjatrollet på ön Senja. Ska du hyra stuga i Troms under vintern får du se fram emot många timmars skidåkning.

Börja äventyret genom att boka stuga

Vill du hyra stuga i Troms, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Nord-Norge. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har ett härligt utbud av stugor i Troms. Vi har allt från enkelt inredda stugor till mysiga lägenheter och lite lyxigare semesterhus med exempelvis bastu och bubbelpool. Alla våra stugor i Troms är noga utvalda av kunnig personal och besiktas regelbundet. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra stuga i Norge, kan du kontakta NOVASOLs kundtjänst. Annars kan du enkelt boka stuga i Troms online. Varmt välkommen till NOVASOLs stuguthyrning i Troms!