Stugor i Bodö

Välkommen att hyra stuga i Bodö! NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Norge. Med en av NOVASOLs stugor i Bodö får du njuta av en omväxlande semester i norra Norge. Bodö är huvudstaden i Nordland och har cirka 45. 000 invånare. Bodö är en knutpunkt för trafiken i norr – här finns en flygplats med flera dagliga direktlinjer till exempelvis Oslo och Lofoten. Hit kommer också Hurtigrutenbåtarna som förbinder de små orterna längs kusten med Bodö. Ska du hyra stuga i Bodö får du också chans att se midnattssolen under sommaren eller norrskenet under vintern.

Lei feriehus i Bodø

Skön stillhet och upptagna dagar

Med en av NOVASOLs stugor i Nordland får du det bästa av två världar. Njut av stillheten med ett fiskespö i hand eller koppla av vid Kjerringöys kritvita stränder. Ska du hyra stuga i Bodö, kan du också passa på att åka till Norskt Luftfartsmuseum där du kan beundra olika flygplan eller besöka Nordlandsmuseet där du kan lära dig mer om områdets historia.

Många som önskar stuguthyrning i Bodö, är djur- och naturintresserade. Tycker du om att fågelskåda, kan vi glädja dig med att området kring Bodö har världens största bestånd av havsörn. I närheten av Bodö finns även Saltstaumen som är världens starkaste malström och där det finns gott om fisk. Önskar du en fiskesemester, så kan du titta närmare på NOVASOLs stugor i Nordland som är speciellt anpassade för fiskare.

Ett klick från att uppleva den fantastiska naturen i Bodö

Vill du också se havsörn eller fiska i malströmmen, kan du hyra stuga i Bodö via NOVASOL. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Nord-Norge och har ett härligt sortiment av stugor i Bodö. Alla NOVASOLs stugor i Bodö är privatägda, vilket gör du får chansen att semestra som en norrman. Våra stugor i Bodö är handplockade av kunniga medarbetare och besiktas regelbundet för att säkerställa NOVASOLs höga standard. Online kan du se alla stugor i Nordland och även göra en direktbokning. Har du frågor om stugorna eller vill ha hjälp med bokningen, kan du kontakta NOVASOLs svenskspråkiga kundtjänst. Välkommen till NOVASOL när du är nyfiken på stuguthyrning i Bodö!