Stugor i Nordhordland

Förtrollande fjordar och spännande museer, gastronomiska höjdpunkter och myllrande stadsliv - att hyra stuga i Norghordland är ett bra sätt att lära känna Bergen. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Nordhordland i alla prisklasser och storlekar.

Norges näst största stad Bergen ligger i Hordaland och kallas ibland för inkörsporten till fjordarna. Handel och sjöfart har alltid haft en stor betydelse för Bergen. Industri, hantverk, fiske, olje- och gasverksamt är andra viktiga näringsgrenar. Under 1300-talet präglades Bergen av Hansan och under nästan 400 år drev Hansan handel med Bergen och Norges kustregion. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Bergen kan du se spår efter Hansan vid Bryggen.

Kom tett på vestlandsnaturen fra en hytte i Norge

Populära semesterhus i Nordhordland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nordhordland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nordhordland

Loading...

Upplev spännande Bergen under semestern

I Bergen finns mycket att se och att göra. Ska du hyra stuga i Nordhordland kan du exempelvis ta en båttur på fjordarna, besöka nationalparken Hardangervidda eller åka linbana upp till berget Flöien där du får en hänförande utsikt över staden. Med en av NOVASOLs stugor i Nordhordland får du även gott om tid att utforska Edvard Grieg-museet, stadens alla konstmuseum samt det stora akvariet.

Efter en dag med upplevelser i Bergen måste hungern stillas. Genom att hyra stuga i Nordhordland får du många tillfällen att äta god mat. Här ligger några av Norges bästa restauranger där du får njuta av smakrik fisksoppa, rökt lax och färska räkor. Semestrar du i våra stugor i Nordhordland måste du passa på att besöka Bergens fiskmarknad och gå ned till Bryggen – kajplatsen från Hansatiden.

Här hittar du boende i Nordhordland

NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Nordhordland. Vi finns på de flesta platser i Europa och har ett brett utbud av stugor i Hordaland. Vill du semestra i en mer personlig stuga i Norge, är det NOVASOL du ska kontakta. Alla våra stugor i Hordaland ägs av privatpersoner vilket gör att vi kan erbjuda en mer genuin upplevelse och ett unikt utbud.

I vårt sortiment av stugor i Bergen finner du allt från enkelt utrustade stugor till lyxigt inredda semesterhus med bastu. Det enklaste sättet att boka stuga i Norge är att hyra online eller över telefon. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Bergen!