Stugor i Hardanger

Drömmer du om att hyra stuga i Hardanger? Med en av NOVASOLs stugor i Hardanger får du uppleva spegelblanka fjordar, imponerande glaciärer, snötäckta fjäll och grönskande dalar. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Hardanger.

Hardanger är ett landskap i Hordalands län som är vida berömt för sin förtrollande natur. Här finns till exempel Hardangerfjorden, glaciären Folgefonna, nationalparken Hardangervidda och vattenfallet Låtefossen. Hardangers hänförande natur har inspirerat många konstnärer genom åren och ska du hyra stuga i Norge kan du passa på att besöka kompositören Edvard Griegs stuga som ligger i Lofthus.

Ferienhaus Hardanger - Hordaland

Populära semesterhus i Hardanger

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hardanger

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hardanger

Loading...

En äventyrlig semester i Hardanger

Med en av NOVASOLs stugor i Hardanger får du alla ingredienser till en spännande semester – frågan är bara vilken aktivitet du ska börja med? Ska du hyra stuga i Hardanger under vintern kan du se fram emot sköna turer på längdskidor, att susa nedför snötäckta slalombackar och att koppla av framför brasan i stugan.

Hyr du en av alla härliga stugor i Hordaland under vår, sommar och höst, står ännu fler aktiviteter till buds. Ta en tur på den blanka Hardangerfjorden, svalka dig i fjorden eller koppla av med fiskespöet. Genom att hyra stuga i Hardanger från du en bra bas för utflykter till nationalparken Hardangervidda där du kan vandra i den fantastiska naturen. Andra utflyktsmål är en tur till den mäktiga glaciären Folgefonna. På Folgefonna kan du följa med på en guidad tur över glaciären eller åka skidor mitt i sommaren!

Ett mer personligt sätt att semestra

Det finns mycket att vinna på att hyra stuga i Hardanger via NOVASOL. NOVASOL har funnits sedan 1968 och vi har med tiden anpassat vår stuguthyrning i Hardanger efter våra gästers önskemål. Alla våra stugor i Hardanger ägs av privatpersoner vilket gör att du får en mer personlig upplevelse och verkligen kan känna dig som hemma.

Att hyra stuga i Norge via NOVASOL är enkelt och tryggt. Våra stugor i Hordaland besiktas regelbundet för att säkerställa att de når upp till NOVASOLs standard. Det enklaste sättet att boka en av våra stugor i Hardanger är att göra en onlinebokning. Önskar du hjälp? Välkommen att kontakta vår kundtjänst.