Stugor i Sunnhordland

Vill du fiska, bada och åka på spännande utflykter? Då ska du hyra stuga i Sunnhordland. På NOVASOLs hemsida hittar du unika stugor i Sunnhordland. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Sunnhordland!

Sunnhordland är belägen vid Hardangerfjordens mynning, strax söder om Bergen i Hordalands län. Här finns mycket att se för den som hyr en av NOVASOLs stugor i Sunnhordland. Bland sevärdheterna finns det 612 meter höga vattenfallet Langfoss, Norges största platåglaciär samt slottet Rosendal. Dessutom finns många möjligheter till fiske, bad och vandring i Sunnhordland.

Ferienhäuser Sunnhordland - Hordaland

Populära semesterhus i Sunnhordland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sunnhordland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sunnhordland

Loading...

En aktiv semester i Sunnhordland

Med en av NOVASOLs stugor i Sunnhordland blir varje dag ett äventyr. Ska du hyra stuga i Sunnhordland kan du till exempel vandra i bergen och hänföras av det mäktiga vattenfallet Langfoss eller bege dig upp på Folgefonna som är landets största platåglaciär. Här finns både vandringar för nybörjare och mer utmanande leder för erfarna klättrare.

Att hyra stuga i Hordaland är också en bra idé om du vill uppleva kultur och historia under semestern. Från NOVASOLs stugor i Sunnhordland är det enkelt att ta sig till Rosendals slott för att titta på det lilla slottet och ströva omkring bland de väldoftande rosorna i trädgården. Ett annat tips om du ska hyra stuga i Sunnhordland, är att bege dig till Bergen för att besöka museer och ta ett glas på den gamla kajplatsen från Hansatiden – Briggen.

Upptäck vårt unika stugutbud

Letar du efter en stugförmedling i Norge, då har du hittat rätt. NOVASOL erbjuder stugförmedling i Norge och på många andra platser i Europa. Vi har förmedlat privatpersoners sommarstugor sedan 1968 och kan i dag stoltsera med ett unikt och varierat utbud i Sunnhordland. Är du intresserad av att hyra stuga i Hordaland kan du välja på allt mellan enkelt inredda stugor till exklusiva semestervillor med bastu.

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Sunnhordland hos NOVASOL. Alla våra semesterbostäder är handplockade av erfarna medarbetare och besiktas regelbundet. Har du frågor om stuguthyrning i Sunnhordland eller vill ha hjälp med bokningen? Då kan du mejla eller ringa NOVASOLs kundtjänst. Annars kan du själv boka direkt här på hemsidan. Välkommen!