Stugor i Nordmöre

Önskar du en semester utöver det vanliga, ska du hyra stuga i Nordmöre! Med en av NOVASOLs stugor i Nordmöre får du gott om tid att fiska, vandra och utforska den fascinerande ön Grip i Atlanten. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Nordmöre och på många andra platser i Norge.

Nordmöre är den nordligaste delen av regionen Möre och Romsdal. Kärnan är Kristiansund, en stad ute vid havet. Kristiansund är byggt på öar som är sammanknutna med fastlandet via ett avancerat system av broar och en underjordisk tunnel. NOVASOL har stugor i Nordmöre vid till exempel Kristiansund, Frei och Aure.

Villa Nordmøre - Møre og Romsdal

Populära semesterhus i Nordmöre

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nordmöre

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nordmöre

Loading...

Semester med hänförande utsikt

Ska du hyra stuga i Möre och Romsdal kan du se fram emot en avkopplande semester. Här i västnorge kan du njuta av långa dagar med bad, fiske och långa vandringar. Hyr du en av NOVASOLs stugor i Norge kan du också passa på att åka längs Atlanterhavsveien, en vägsträcka som slingrar sig över öar och skär, rätt ut i havet. Sträckan har blivit utsedd till världens mest sevärda vägsträcka.

Ön Grip är ett gammalt fiskeläge och ligger ute i Atlanten. Ska du hyra stuga i Nordmöre kan du ta båten ut till Grip för att se den lilla fiskebyn som är ett Norge i miniatyr. Här kan du promenera omkring bland färgglada hus och trånga gator och se ut över den mäktiga Atlanten. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Nordmöre kan du även passa på att ta dig till grottan Bremneshatten där du finner spår efter Norges första mänskliga bosättning.

Ett semesterhus efter dina önskemål

Vill du också åka längs Atlanterhavsveien, kan du hyra stuga i Nordmöre via NOVASOL. NOVASOL har lång erfarenhet av stuguthyrning i Nordmöre och har många härliga stugor i sortimentet. Online kan du läsa mer om våra stugor i Nordmöre samt även boka. Vill du hyra stuga i Möre och Romsdal kan du exempelvis välja mellan våra enklaste stugor, stugor speciellt anpassade efter fiskare, stugor där husdjur är tillåtna och exklusiva semesterhus. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra stuga i Nordmöre kan du kontakta vår kundtjänst!