Stugor i Balestrand

NOVASOL har flera stugor i Balestrand strax norr om Sognefjorden. Området bjuder på några av Norges vackraste naturupplevelser. Balestrand är en kommun i länet Sogn og Fjordane fylke, här finns allt du behöver för att uppleva det vackra Norge. NOVASOL har som stuguthyrning i Norge ett stort utbud av stugor i Sogn og Fjordane för dig som vill ta del av det natursköna området.

Ferienhäuser bei Balestrand

Populära semesterhus i Balestrand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Balestrand

Loading...

Mysiga Balestrand

Balestrand är en liten stad på stranden av Sognefjorden i den traditionella stadsdelen Sogn. Det tar bara tjugo minuter att vandra igenom den mysiga staden. Trots sin storlek har Balestrand en rik kultur med NOVASOL kan du hyra stuga i Balestrand och ta del av områdets kultur. Staden har ett akvarium med en fin utställning om djurlivet i fjorden. Besöker du Balestrand får du inte heller missa statyn av kung Bele som står på stadens festplats.

Spännande historia

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Balestrand och ta del av en spännande historia. Det finns flera kyrkor med intressant historia i Balestrand. Missa särskilt inte Sankt Olafs kyrka eller engelska kyrkan som ligger mitt i centrum. Kyrkan är byggd i helt egen byggstil. Det liknar egentligen mer en vikingaborg än en kyrka och är öppen dagligen för besök.

Höga fjäll och djupa fjordar

Vill du hyra stuga i Norge och ta del av den vackra naturen är Balestrand absolut värt ett besök. Här finns en fantastik natur och miljö. Balestrand är vacker beläget mellan de höga snötäckta bergen och de vackra fjordarna. NOVASOL har ett stort utbud av stugor i Balestrand för dig som vill besöka det natursköna området på din semester.