Hyr stuga vid Hafjell

Hafjell är ett av Norges mer kända och mycket omtyckta skidområden. Här hittar ni alltifrån olympiska backar och vackra fjäll som är perfekta till vinterns skidsemester. För dem som behöver lite extra hjälp med skidåkningen så finns en skidskola till olika åldrar.

Hafjell ligger cirka 20 minuter med bil från kända Lillehammer.

När du hyr en stuga på Hafjell eller en ”Hytte på Hafjell” så bor ni dessutom tätt på en mängd olika och intressanta äventyr och upplevelser.Hafjell är bland de flesta norrmän känt som ett vinterresmål.

Det finns goda skäl till detta då ”Hafjell Alpinsenter” är en av Norges största skidorter och har backar som passar till både nybörjare och mer erfarna skidentusiaster.

En stuga på Hafjell är perfekt om du vill ha en idyllisk vintersemester med skidåkning, eld i brasan och mys i stugan.

Oavsett om du är intresserad av en semester fylld av fart och aktivitet, eller letar efter lite tystare dagar med familjen så kan en stuga på Hafjell fungera som ett perfekt resmål till dig och ditt sällskap.

Men området har också många andra spännande saker att erbjuda året runt - sommar som vinter.

Boende Hafjell

Populära semesterhus i Hafjell

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hafjell

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hafjell

Loading...

Åk på aktiv semester i Hafjell året runt

Det är kanske inte lika vanligt men en sommar på Hafjell kan vara precis lika spännande och full av olika upplevelser som under vintertid. Kanske speciellt för dig som gillar adrenalin!

Hyr ett boende på Hafjell i Norge när som helst och upplev något tillsammans med dina vänner eller med familjen!

När snön väl smälter förvandlas skidbackarna till ett utmärkt område för att köra mountainbike. Även här hittar du något som passar olika nivåer.

Om det inte räcker finns det massor av andra aktiviteter att prova på i Oppland. Du kan till exempel testa forsränning i området eller åka bob i Olympia Parken som erbjuder flera olika och roliga aktiviteter till hela familjen.

NOVASOL erbjuder dessutom rabatt på flera aktiviteter när ni hyr en stuga i Hafjell med oss.

Kul för hela familjen i Hafjell

Hafjell erbjuder heller inte enbart fart och spänning.

Inte långt från Hafjell hittar ni de populära sevärdheterna Hunderfossen Adventure Park, Lilleputthammer Family Park och Maihaugen museum. Alla värda ett besök när ni befinner er i området.

Om du reser till Hafjell med barn eller barnbarn så behöver ni inte oroa er för om det finns tillräckligt med att saker att hitta på, speciellt för de små.

Naturupplevelser är inget ovanligt i Norge och här finner ni också flera möjligheter att uppleva naturen på. Vandring, forsränning och mountainbike finns på flera ställen i området och passar till flera åldrar.

På NOVASOL hittar ni en stuga som kan bli ert hem mellan alla äventyr och turer. Någonstans där ni kan slappna av och äta god varm mat.

För även om upplevelserna är i fokus bör ni inte underskatta hur bra det är att komma "hem" efter en dag full av aktiviteter och ta en dusch innan middagen.

Om du väljer att hyra en stuga på semestern till Hafjell har vi stugor som matchar era behov och önskemål!

Välkommen att hyra en stuga i Hafjell

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring vackra Hafjell i Norge. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr en stuga i Hafjell med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra en skidstuga i Hafjell till semestern kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen att boka redan idag.