Stugor i Härjedalen

Upplev härliga Härjedalen genom att hyra stuga på NOVASOL. Härjedalen är känt för sin storslagna, vackra och varierande natur. Från skogsklädda områden i öster till de mäktiga fjällen i väster.

Utöver enastående natur, erbjuds det fina fiskevatten, populära skidorter och fjällvandringsmöjligheter! På sommaren finns det dessutom mängder av möjligheter för dig som gillar att åka mountainbike.

I Härjedalen finns alla förutsättningar för en lyckad semester året runt. Välkommen att upptäcka det själv genom att hyra någon av våra stugor i Härjedalen.

Sonfjället i vackra Härjedalen

Populära semesterhus i Härjedalen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Härjedalen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Härjedalen

Loading...

Rikt utbud för vintersemestern

Att hyra stuga i Härjedalen är ett utmärkt alternativ för den som vill koppla av och komma bort från vardagbruset, uppleva skön natur och ägna sig åt fritidsaktiviteter. Här finns något för alla, såväl vinter som sommar. 

Under vintertid förknippas landskapet med sina populära skidorter. Passa på att besöka någon av skidorterna Vemdalen, Tänndalen, Funäsdalen eller Lofsdalen. Här erbjuds det bland annat förstklassiga skidbackar, spa och god lokal mat. För den som vill uppleva fjällvidderna på ett annorlunda sätt finns även möjligheten att testa fjällridning och hundspann. Äventyr som ni sent kommer att glömma!

Sommar med härliga naturupplevelser, fritidsaktiviteter och kultur

Intresset för sommaraktiviteter såsom fjällvandring, forsränning och cykling har ökat de senaste åren. Är ni sugna på aktiviteter och gillar att vara aktiva så är Härjedalen ett fantastiskt resemål. Ni kan uppleva ett nytt äventyr dagligen, oavsett årstid. Genom att hyra stuga i Härjedalen har du möjligheten att uppleva detta och mycket mer!

För den som vill njuta av skön natur finns det både kortare och längre vandringsleder. Men se upp för björnen! Härjedalen är nämligen ett av Sveriges björntätaste landskap. Kanske ligger förklaringen i Härjedalens alla bärskogar, där både blåbär och hjortron trivs. 

Att hyra stuga i Härjedalen innebär mycket mer än fjällvandring. Här finns det ett brett utbud av sevärdheter och aktiviteter. För den fiskeintresserade finns det tillgång till många fina fiskevatten där chansen att fånga öring, abborre och röding är stor. 

Kanske är det golf som istället lockar? I Härjedalen finns det fem golfbanor med vackra naturomgivningar. En av dem hittar du exempelvis i Hede, där du kan spela golf vid Sonfjällets fot

Härjedalen är berikat med sjöar och älvar och erbjuder därmed många badmöjligheter. Varför inte ta med familjen till orten Sveg som bland annat kan stoltsera med världens största björn i trä. Sveg har även varit hemort för författaren och skaparen av den populära bokserien om Kurt Wallander - Henning Mankell.

Här ges tillfälle att få veta mer om Mankells verk och livshistoria när du gör ett besök på Kulturcentrum Mankell. I Sveg lockar även hembygdsgården många besökare under sommaren, där man kan avnjuta en lunch i mysig miljö och känna historiens vingslag.

Uthyrning av stugor i Härjedalen

Vi på NOVASOL har en gedigen erfarenhet av stuguthyrning i Härjedalen och kan idag erbjuda ett brett utbud av stugor. 

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Jämtland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Ale med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Härjedalen kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Härjedalen är inte bara namnet på landskapet utan även på kommunen i Jämtlands län. Därför finner du du våra boenden i Härjedalen också i det totala utbudet av våra stugor i Jämtland.

Välkommen att söka efter ditt drömboende redan nu bland alla våra fantastiska stugor i Härjedalen.