Stugor i Bromölla

Vill du uppleva såväl hav som sjö under din semester i Skåne är du välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Bromölla. Kommunen Bromölla ligger i nordöstra Skåne och har den stora Ivösjön i väster, och den ännu större Östersjön i sydöst. Här kan du njuta av en aktiv semester i naturen med sjöar, skog och bra vandrings- och cykelleder. 

Sedan 1968 har vi på NOVASOL arbetat med stuguthyrning. Idag finner du ett brett utbud av lägenheter och stugor för uthyrning i vårt utbud på en mängd olika resmål. Däribland Skåne med Bromölla. Välkommen att boka stuga i Skåne direkt här på vår hemsida, eller ring till oss så hjälper vi dig.

Hyr stuga vid Ivösjön i Bromölla

Populära semesterhus i Bromölla

Loading...

Upptäck Bromölla kommun

Bromölla kommun delar namn med sin centralort. Samtidigt finns här ett antal mindre orter i form av Näsum, Valje, Gualöv och Nymölla

Då Bromölla ligger vid Skånes största sjö, Ivösjön, finns här goda möjligheter till aktiviteter till sjöss. I den skärgårdsliknande miljön kan du bada, paddla kanot eller ta en tur med Ivöbåten ”Klacken”. I kommunen finns även Levrasjön. Sjöar, kust och åar möjliggör också för den som vill fiska i Skåne under semestern. Ta upp jakten på till exempel abborre och gädda men kontrollera först – som alltid – vilka fiskeregler som gäller innan du sätter igång. 

Närheten till hav och sjö gör också att det finns flera trivsamma badplatser att besöka i kommunen. För bad i sjö finns till exempel Klackbacken och Oruddens badplats i Näsum, samt Råby badplats vid Levrasjön. För salta bad i havet, kan ni ta er till Valje eller Tomsabo badplats.

Upplevelser och aktiviteter

Att upptäcka Bromölla på cykel eller genom att vandra är en omtyckt aktivitet. I kommunen finns gott om leder som tar dig runt i landskapet. Hoppa upp på cykeln och ta dig iväg på Banvallsleden. En asfalterad led på ungefär 29 kilometer som tar dig förbi flera sevärdheter. Även vandraren har gott om leder att välja mellan, till exempel den 23 kilometer långa Gustavsbergsleden

Bland många besöksmål i Bromölla finns Havsdrakarnas Hus. Här kan man boka Dinosauriejakt till Åsens Fältstation där besökaren får vaska i hopp om att finna fynd. En sevärdhet i centrala Bromölla är också fontänen Scanisaurus som föreställer två svanhalsödlor.

Boka boende i Bromölla till er semester

Alla våra stugor i Skåne för uthyrning finner du här på vår hemsida och däribland också Bromölla. Samtliga semesterlägenheter och stugor som fortfarande har lediga perioder kvar att boka, visas här med en omfattande beskrivning om varje boende. Informationen hämtas in innan uthyrning börjar av våra egna lokala medarbetare som besöker alla stugor. Skulle något ändras efter besöket, hör uthyraren av sig till oss varpå vi direkt uppdaterar beskrivningen här på webbplatsen. Vi kallar detta för kvalitetssäkrad stugförmedling. Samtidigt är varje stuga unik vilket gör att du kan känna dig trygg med att utan att tappa den genuina och personliga känslan av varje semesterbostad. 

Välkommen till NOVASOL för din nästa semester i Skåne och våra stugor i Bromölla!