Stugor i Beddingestrand

Spendera några semesterdagar vid kusten och Beddingestrand! Genom att hyra stuga i Beddingestrand under din nästa semester i Skåne kommer du att få en härlig semester vid den skånska sydkusten. Här bor ni bara ett stenkast från vackra Österlen. Åk på upptäckfärd och upplev allt som Österlen har att erbjuda eller bara koppla av och njut av närheten till havet.

Badsemester med stuga i Beddingestrand

Populära semesterhus i Beddingestrand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Beddingestrand

Loading...

Semesterhus med pool i Beddingestrand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Beddingestrand

Loading...

Njut av havet

Beddingestrand ligger i Skåne precis vid kusten, mellan Trelleborg och Ystad, i Trelleborgs kommun. Genom att hyra stuga i Beddingestrand får du en perfekt utgångspunkt för att upptäcka kustens alla härligheter. Vare sig det har med fiske, mat eller sköna badställen att göra. 

Här kan du spendera dina lediga dagar på stranden i gott sällskap, lyssna på vågornas skvalpande och koppla av i solskenet. Eller varför inte ta en cykeltur i natursköna omgivningar och se rapsfälten sträcka sig ut över horisonten eller avnjuta en picknick på stranden?

När du hyr någon av våra stugor i Beddingestrand kommer du att uppleva natursköna områden vilket är en perfekt kuliss för att koppla av och ta en paus från vardagens alla måsten.

Utforska vackra Österlen

När du hyr någon av våra stugor i Beddingestrand ligger Österlen precis utanför dörren. På Österlen finns gott om pittoreska kustsamhällen, fantastiska råvaror i form av mat och små mysiga gårdsbutiker - mitt i detta vackra landskap. Här finns också gott om skatter för dig som tycker om konst och historia. Missa till exempel inte den mycket populära konstrundan som sker varje år under påsken. Ni kan också kika på alla våra boenden i Österlen här!

Från Beddingestrand tar det ungefär 30 minuter med bil till Trelleborg. Härifrån kan du enkelt ta en färja och till antingen Tyskland eller Polen. Det kan vara en rolig dagsutflykt om du vill byta miljö under din semester. Att hyra stuga i Beddingestrand ger dig dessutom massor med möjligheter att utforska sydkusten.

På Beddingestrands andra sida ligger Ystad och det tar lite mer än en halvtimme att ta sig dit. Här finns bland annat en medeltida stadskärna som charmar alla turister som kommer hit. Strosa runt på charmiga gator, handla någon lokal läckerhet i någon av butikerna eller ta en fika på något av de mysiga caféerna.

Då Wallander-filmerna spelas in i staden är det många som förknippar Ystad med deckare. Om ditt hjärta slår lite extra för deckare kan vi starkt rekommendera någon av stadens alla rundvandringar.

Boka boende i Beddingestrand hos NOVASOL

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag Sveriges ledande stugförmedling. Vi har ett brett utbud av stugor i Skåne och hjälper dig mer än gärna att hitta en stuga som passar just dig och dina semesterdrömmar.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Beddingestrand med omnejd hos NOVASOL.

Välkommen!