Stugor i Falsterbo

Stranden i Falsterbo, Skåne

Stugor i Falsterbo

Om du väljer att hyra stuga i Falsterbo under din nästa semester i Skåne kommer du att ha ett semesterparadis precis utanför dörren. De färgglada badhytterna, de kritvita sandstränderna och de charmiga skåningarna är bara några av anledningarna att åka hit!

Populära semesterhus i Falsterbo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Falsterbo

Loading...

Bland hästar och stränder

Falsterbo är en del av orten Skanör i Vellinge kommun i Skåne. Genom att hyra stuga här så har du en bra utgångspunkt för att upptäcka Skånes alla härligheter. Många förknippar Falsterbo med hästar då här samlas varje år ryttare från hela världen en dryg vecka under sommaren för att delta i Falsterbo Horse Show. Om du är hästintresserad så är Falsterbo Horse Show ett givet utflyktsmål då hopptävlingarna är bland de mest prestigefulla i världen.

Men Falsterbo sprudlar av liv mer än under dessa dagar, då här finns gott om badplatser i området är Falsterbo ett populärt resmål under sommaren. De kritvita sandstränderna är bästa i sitt slag och är väldigt poppis bland soldyrkare. Stränderna är långgrunda vilket brukar vara uppskattat av barnfamiljer. Hitta din favoritplats, antingen nere på stranden eller uppe i sanddynorna, och koppla av i solstolen eller ta ett svalkande dopp i det salta havet. Genom att hyra semesterhus i Skåne finns det mängder av badplatser att välja på, men stränderna i Falsterbo och Skanör är något alldeles extra!

Se och göra runtomkring

När du hyr någon av våra stugor i området har du mängder av utflyktsmål inom räckhåll. Om du vill känna storstadspuls ligger Malmö lite mer än 30 km från Falsterbo. Här kan du strosa runt på mysiga gator, shoppa i någon av alla butiker eller ta en bit mat på någon härlig restaurang. I Malmö finns ett brett utbud av nöjen för både barn och vuxna, vilket gör det till ett bra utflyktsmål under din semester i Falsterbo.

Genom att hyra stuga här kan du även göra dagsutflykter till både Tyskland och Polen. Från Falsterbo tar det ungefär 30 minuter till Trelleborg där du sedan kan välja att ta färjan över till antingen Tyskland eller Polen.

Boka en stuga i Falsterbo hos NOVASOL

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är idag Sveriges ledande stugförmedling. Vi har ett brett utbud av stugor i Skåne och om du vill hyra stuga i Falsterbo kan vi hjälpa dig att hitta ett boende som passar just dig och dina behov. Vi besöker alltid alla våra stugor innan vi tar in dem i vårt sortiment. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Falsterbo hos oss.

När du hyr en stuga hos NOVASOL ingår alltid vårt Trygghetspaket. Detta Trygghetspaket innebär bland annat att om du blir sjuk och inte har möjlighet att åka på din semester kan du avboka resan. Har du några frågor är du varmt välkommen att ringa till oss alternativt maila. Gör en sökning direkt här på hemsidan för att se alla våra stugor i Falsterbo!