Stugor i Löderup

Att hyra stuga i Löderup under din nästa semester i Skåne ger dig en bra utgångspunkt för att upptäcka vackra Österlen. Här kan du njuta av närheten till havet och utforska Österlens alla smultronställen!

holiday homes in Löderup - self-catering in Sweden

Populära semesterhus i Löderup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Löderup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Löderup

Loading...

Mellan Ystad och Simrishamn

Löderup ligger i Skåne och är en tätort i Ystads kommun. När du hyr någon av våra stugor i Löderup har du goda möjligheter att utforska Österlens alla härligheter! Med ungefär 20 km till Ystad och runt 14 km till Simrishamn har du två av Österlens guldkorn alldeles runt hörnet.

Genom att hyra stuga i Löderup har du nära till Ales stenar som är Sveriges bäst bevarade fornlämning. Det är absolut värt besväret att promenera från hamnen upp till det folkkära besöksmålet då du bjuds på en otroligt vacker utsikt när du är framme.

Längst kusten finns mängder med mysiga badplatser där du kan njuta av mjuk sand och svalkande havsbad. Att hyra stuga i Skåne innebär att du har många härliga sandstränder att välja på, men det är många som föredrar Löderups kritvita stränder. Packa beachväskan och inta din plats i solen, spendera dagen med att koppla av i solstolen och ta härligt salta dopp i havet. En varm sommardag ska inte spenderas på något annat sätt!

En bra utgångspunkt

Att hyra stuga i Löderup ger dig en bra start på din semester på Österlen. I Simrishamn kan du njuta av en härlig atmosfär när du strosar på gatorna som myllrar av besökare. Ta en bit att äta på någon av uteserveringarna eller ta en promenad vid hamnen. Om du väljer att göra en dagsutflykt till Ystad kan du utforska platserna där Wallander-filmerna spelades in. Oavsett vad du vill hitta på kommer du att trivas på Österlen, då här finns något för alla!

Boka boende i Löderup hos NOVASOL

Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968 så vi kan vår sak! Idag är vi Sveriges största stugförmedling och har ett brett utbud av stugor i Skåne. För att du tryggt och säkert ska kunna hyra stuga i Löderup har vi kvalitetssäkrat alla våra boenden. Detta innebär att vi alltid besöker alla våra stugor innan vi tar in boendet i vårt sortiment, så vi kan vara säkra på att stugan håller den kvalitén som vi eftersträvar.

Det finns många fördelar med att hyra stuga hos NOVASOL. En av dem är att det alltid ingår ett Trygghetspaket när du gör en bokning hos oss, helt utan extra kostnad. Detta Trygghetspaket innebär bland annat att om du exempelvis skulle bli sjuk eller bli arbetslös så kan du avboka din stuga om du inte har möjlighet att åka på semester.Gör en sökning direkt här på vår hemsida för att se alla våra stugor i Löderup. Om du behöver hjälp att hitta en stuga som passar just dig och ditt resesällskap är du välkommen att ringa till oss. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Löderup!