Stugor i Helsingborg

Ferienhäuser Helsingborg - Skåne

Stugor i Helsingborg

Välkommen till våra stugor i Helsingborg och en semester med stadsliv, nära havet och många aktiviteter.

Helsingborg är en perfekt destination för både stora och små. Med en av våra stugor i Helsingborg har ni närhet till roliga upplevelser, utflykter och sevärdheter.

Här kan ni uppleva stadspuls och shopping med också natur och landsbygd.

Populära semesterhus i Helsingborg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Helsingborg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Helsingborg

Loading...

Vid havet i nordvästra Skåne

Kommunen och staden Helsingborg delar namn och ligger vid havet i nordvästra Skåne.

Kommunen tillhör Sveriges befolkningsmässigt 10 största kommuner. I kommunen finns även ett antal mindre orter utöver centralorten Helsingborg. Exempel på dessa är Rydebäck, Ödåkra, Hittarp och Påarp. Närheten till Danmark gör att ni här får två städer till ett pris. 

Eftersom nordvästra Skåne ibland går under namnet "Sveriges keramikbyggd", finns det i Helsingborgsområdet även en stenkärlsfabrik i Vallåkra som är värd ett besök.

Roliga aktiviteter i Helsingborg med omnejd

Nordvästra Skåne är fantastiskt och vi listar några av våra favorit-aktiviteter i Helsingborg med omnejd.

  • Ta båten till Helsingør! Med en kort båttur når ni Helsingør som är ett perfekt utflyktsmål för en dag. I Helsingör kan ni uppleva dansk kultur på Kulturværftet eller modern konst på exempelvis Louisiana museum och äta fantastisk mat.

  • Boka in en konsert på Sofiero slott! Under de lite varmare månaderna i Sverige kommer det ofta riktigt stora och folkkära artister hit i denna vackra miljö!

  • Upptäck Mölle, Kullabygden och Höganäs. Gå på tur i vacker miljö längs med havet och handla keramik eller annan design. Köp grönsaker och ät en middag på någon av de många gårdsbutiker och restauranger i området.

Överlag är Helsingborg och Skåne rikt på besöksmål. Speciellt under sköna sommardagar!

Staden Helsingborg

Helsingborg stad är vacker och här kan ni ta en dag till shopping och strosa bland de vackra shoppinggatorna. En av gatorna, Kullagatan, är Sveriges äldsta gågata. Helsingsborgs ’Gamla stan’ har anor från medeltiden och här finner ni små mysiga gator och gränder.

Strosa runt och njut av atmosfären och slå dig ner vid ett fik när det är dags att vila benen. Bruksgatan har en unik kombination av både moderna barer och små udda butiker.

På Mariatorget finner ni Mariakyrkan och området är fyllt av uteserveringar och har en underbar miljö.

Önskar ni mer shopping och vill ha ännu mer än vad centrala Helsingborg har att erbjuda, finns även ett stort shoppingcentrum vid namn Väla en bit utanför staden.

Varför hyra stuga i Helsingborg med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Helsingborg med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Helsingborg kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!