Stugor i Skurup

Välkommen till en skön Skånesemester på Söderslätt och våra stugor i Skurup. Här har du möjlighet att tillbringa en semester vid havet, nära sjö eller tätt på grönskande natur. Genom att hyra stuga i Skurup får ni alla förutsättningar till en härlig semester nära den skånska naturen.

Alla våra stugor och semesterlägenheter besöks av våra egna lokala medarbetare innan de tas in för uthyrning. Så har vi gjort sedan starten 1968.

Varmt välkommen till Skurup!

Strand vid Abbekås i Skurup kommun

Populära semesterhus i Skurup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Skurup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skurup

Loading...

When in Europe don’t miss Skurup

Sloganen från 1960-talet i rubriken används måhända inte officiellt men används ändå flitigt. Här i Skurups kommun är centralorten Skurup också den största orten sett till antal invånare. I kommunen finns också ett antal andra orter. 

Här finner du Rydsgård som ligger bekvämt beläget nära E65 om du till exempel kommer från Malmö eller Öresundsbron. I Rydsgård finns bland annat naturparken och naturstigen för dig som vill aktiveras i natur. 

I Skivarp ligger bland annat kyrkan som uppskattas ha en historia så långt tillbaka som 1100-talet. Nere vid havet finner du Abbekås. Här kan du strosa runt i den mysiga hamnen, ta ett dopp från badbryggan och njuta av en härlig semester vid havet.

Upplev natur och omgivning

Skurup kommun ligger som sagt på Söderslätt. Ett område i Skåne som inte är absolut geografiskt definierat men inbegriper Skurups, Malmö, Vellinge, Trelleborgs och Svedala kommun. Typiskt för Söderslätt är det skånska landskapet.

Att hyra stuga i Skurup bjuder in till härliga aktiviteter i naturen. Vandra eller cykla på någon av lederna i landskapet. För kortare turer, finns till exempel Runstensrundan på 1,5 kilometer eller Usiktsleden på ungefär 4,5 kilometer.

Sevärdheter finns det gott om i Skurup där till exempel många fina, äldre kyrkor går att besöka. Se även Svaneholms slott och dess museum. Slottets början är från 1530-talet och besökare kan besöka det under utvalda delar av året.

Boka boende i Skurup för din semester

Att hyra stuga i södra Skåne är populärt och årligen kommer många besökare hit för att uppleva såväl hav som inland och attraktioner av olika slag.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr boende i Skurup med omnejd hos NOVASOL.Ni kan enkelt genomföra en bokning direkt här på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!